A szolárium szabályai - Videó!

Joy magazin

Cikkünkből megismerheted a szoláriumozás alap szabályait, megtudhatod milyen veszélyei vannak az izomnövelő szereknek, megismerhetsz egy igazi stresszoldó módszert, illetve még sok, érdekes témáról olvashatsz, melyek mind az egészséges, harmonikus életed nélkülözhetetlen összetevői!

Ha lemaradtál a legutóbbi TV2 TestŐr című műsorról, itt megtalálod a legérdekesebb riportokat:

Szolárium szabályai!

A szolárium használatnak is vannak íratlan szabályai, amiket egészségünk érdekében jó, ha betartunk. Az egyik ilyen, hogy két alkalom között, legalább két napot hagyjuk pihenni a bőrt, a másik nagyon fontos, hogy aki rendszeresen jár szoláriumba, annak évente egyszer ajánlott egy bőrgyógyászati szűrés.


A feszített nagyvárosi, üzleti életen is könnyíthetünk egy kis szervezéssel!

Az üzleti világ egyik sajátossága, hogy a vállalkozónak sokszor semmire nem marad ideje. A túlhajszoltság, a stressz pedig árthat az egészségének. Fontos, hogy megtalálják azokat a lehetőségeket, amikkel könnyíthetnek a mindennapi terhelésen és több idő maradjon a lényeges dolgokra.


Izomnövelő szerek veszélyei!

Nagyvárosban a sportolási lehetőségeket sokak számára a testépítőtermek, fitnesztermek biztosítják. Ezeken a helyeken sokszor ajánlanak izomnövelő szereket, fehérjeporokat a gyors izomnövekedés érdekében. Egy 2014-es tanulmány megállapította, hogy ezek a szerek elősegítik a rákos sejtek kialakulását.


Hangtál terápia!

A felfokozott tempójú élet mellett a mai világban az egészségünk megőrzése miatt is fontos, hogy időt szánjunk a pihenésre. A hangtál terápia alkalmával a rezgésáramlás hatására ellazul a test, a rezgésáramlás felerősíti a szervezet öngyógyító képességét.


A magabiztos, határozott megjelelést a megfelelően összeválogatott öltözékkel is segíthetjük!

A ruhaválasztásnál az alapszabály, hogy olyan darabokat válogassunk össze, amikben jól érezzük magunkat. Keressük meg azokat a darabokat, amik az alkatunkkal és az egyéniségünkkel összhangban vannak, de bátran használjunk színeket, hiszen a tavasz a színekről, és a megújulásról is szól.


A kávézásnak is van kultúrája!

A kávézásnak, ugyan úgy, mint a borfogyasztásnak is kultúrája van. A nap folyamán nem ugyanolyan kávét kell inni reggel, mint például délután. Fontos a kávé fajtája, a főzés típusa, de az is befolyásolhatja a zamatot, hogy a kávégépbe menyire erősen, vagy gyengén tömörítettük az őrölt kávét.


Izomrostok fejlődését őssejtek aktiválják!

Az izom őssejteket az immunsejtek aktiválják, a növekedés egy gyulladási folyamattal indul, aktiválódnak az izomőssejtek, amik elindítják az izomnövekedést. A megfelelő izomfejlődéshez fontos, hogy a táplálkozás során olyan ételeket is fogyasztanunk kell, amivel szabályozhatjuk az immunrendszer működését. Azimmunrendszer szabályozására a növényi flavonoidok a legalkalmasabbak.


Edvin Marton és felesége odafigyelnek arra, hogy a munka mellett maradjon elég idő a családra is!

A családi béke fenntartásához, elengedhetetlen hogy a párok időt szánjanak egymásra! A rohanó világban sokszor a pároknak, családoknak egymásra sem marad idejük. Pedig a hosszú kapcsolat egyik titka, hogy félretéve a problémákat, a munkát, minőségi időt szánunk egymásra.


Stresszoldás a levegőben!

Szárnyaljunk a felhők felett! Egy helikopterrel való repülés élménye, szinte mindenkinek a tudatát kinyitja. Rohanó világunk fölé emelkedve, nem csak a házak, de a problémáink is más szemszögbe kerülnek. A stresszoldás pedig egész életünk előre mozdulását segítheti.