Ezt nehéz nevetés nélkül kibírni: Aaron Taylor-Johnson nagyon vicces dolgot mondott Kardashianékról, Harry Styles meglepetten hallgatta

Izabella

Hatalmas!

A James Corden-féle Late, Late Show vendége volt a brit színész, Aaron Taylor-Johnson és Harry Styles, a One Direction énekese. A műsorvezető szóba hozta, hogy Aaron a színészkedés mellett egy érdekes hobbit űz, farmja van, amelyen szívesen munkálkodik szabadidejében.

A farmon van egy hatalmas csirke család is, akiket ki másról nevezhetett volna el a színész, mint Kardashianékról. Kardashianék minden nap tojnak, és sajnos két tyúk már távozott is közülük, Aaron elárulta, Kim és Khloé voltak azok. Mikor a színész elkezdte sorolni a csirkék nevét, és Kendall-hoz ért, Harry Styles nagyot kortyolt a vizéből, hiszen exbarátnője Kendall Jenner.

Az alábbi videóban 01:00-nál kezdődik ez a jelenet:

Látszik, hogy Harry majdnem hangosan elneveti magát, Aaron pedig pókerarccal sorolja a tyúk-Kardashianok nevét. Ráadásul az angol chicken, azaz csirke és a Kardashian szóból összemixelve, a Kardashickens néven futnak a lábasjószágok.

A videó végére Harry kezdi magát már egészen kellemetlenül érezni, és szerintünk ezzel együtt irtó vicces a jelenet.

Olvasd el ezt is!
Nincs nő, akit ezzel a házzal ne lehetne meghódítani: less be kedvenc sztárod szupermenő legénylakásába!

Mit szólsz ehhez?