7 dolog, amit minden felnőtt nőnek kerülnie kell, ha párt keres

getty images
Joy.hu

Ha erős, független nő vagy, muszáj, hogy a tetteid is ezt tükrözzék, szóval nincs több gyerekes üzenet a kiszemeltednek!

Olvasd el ezt is!
5 dolog, amit SOHA ne tegyél meg szex közben!

Ezen kívül a következő hét dolgot is érdemes kerülnöd, ha nem szeretnéd utánuk rosszul érezni magad!

Részeg sms-ezés

Az élet legfontosabb szabálya: ne tegyél semmi olyat, amit józanul nem tennél meg. Lehet, hogy pár pohár bor után jó ötletnek tűnik elküldeni az üzenetet, de ezzel csak azt éred el, hogy olyan dolgokat mondasz, amiknek a következményeit nem feltétlenül szeretnéd átélni. És másnap elég nagy problémával szembesülhetsz, amikor megpróbálod helyrehozni azt, amit előző este elrontottál.

Újra összejössz a tapló exeddel

Lehet, hogy csábító, de nem jársz vele jól. Bár úgy érezheted, hogy ő szeretné folytatni, ha te nem vagy ebben biztos, akkor ne is adj arra utaló jeleket, hogy újra járhattok. Ha egyszer nem működött, másodszorra vagy harmadszorra sem fog.

Féltékennyé tenni a srácot

Már nem gimiben vagyunk, elég a játszadozásból! Elég gyerekesnek fognak tartani, ha valahogy megpróbálod elérni, hogy a kiszemelted féltékeny legyen rád. Ráadásul ez a trükk könnyen visszaüthet – az is lehet, hogy nem lesz második randi.

Túl sokat iszol, ha találkoztok

Egy kis ital segít leküzdeni a gátlásokat, azonban a túlzásba vitt iszogatásnak komolyabb következményei lehetnek (igen, a másnaposságnál is van rosszabb, például ha arra sem emlékszel, lefeküdtetek-e egymással).

Ha elveszel a részletekben

Nem hívott, amikor megígérte? Engedd el. Ugyanazon a helyen láttad az exét, ahol veled is volt? Tedd túl magad rajta. Ne akadj ki minden apróságon, mert úgy sosem fogsz párt találni, ha mindenben a hibát keresed!

Ha csak azért jössz össze valakivel, hogy ne legyél egyedül

A magány nem elég jó indok a szexre. Pláne a kapcsolatra. Gondolj bele, neked hogyan esne, ha a srác csak azért járna veled, hogy valaki melegítse az ágyát… Te se bánj így másokkal, inkább nézz magadba és próbáld megkeresni a probléma okát!

Ha arra vársz, hogy a pasi hívjon

Ha beszélni szeretnél vele, hívd fel. Ha te kezdeményezed a beszélgetést, az annak a jele, hogy nem félsz kimutatni az érdeklődésedet.

Te már elkövetted valamelyik bakit?