Mindenki Miley Cyrus új klipjéről beszél: döbbenetesen megváltozott az énekesnő

Noémi

Garantáltan imádni fogod az új Miley Cyrust!

Pár órája jelent meg Miley Cyrus új dala, a Malibu. Az énekesnő már jó ideje beharangozta, hogy ez a nóta egészen más, mint a korábbiak, és igaza lett. Két éve még igazi botrányhős volt, klipjeiben igyekezett minél pucérabb lenni és minél meghökkentőbb dolgokat véghezvinni, ám ennek most vége. Ennek pedig naná, hogy a szerelem az oka.

Olvasd el ezt is!
Sötét időszakáról mesélt Miley Cyrus

Miley és Liam Hemsworth szakítása láthatóan megviselte az énekesnőt, aki akkortájt kezdett ráerősíteni a botrányhősi imidzsre. Ám mindennek vége szakad egyszer: a lány és sármos színész pasija egy éve kibékültek, azóta pedig boldogabbak, mint valaha. Az eljegyzés is megörtént, a lányon a klipben látható is a csodás gyűrű, és a kapcsolatuk is egészen más, mint évekkel ezelőtt. Minden visszafogottabb, intimebb, látszik, hogy mindketten – de főképp Miley– felnőttek. Az énekesnő korábban azt nyilatkozta, új klipje bizony abszolút régi-új kedveséről szól:

Olvasd el ezt is!
Ejnye-bejnye: Stallone gyönyörű lányai rányomultak Miley Cyrus vőlegényére!

"Változnom kellett, sokat. Ha pedig valaki van az oldaladon, ez túlságosan nehéz. Hirtelen azt érzed, hogy már nem is ismered fel a másikat. Nekünk Liammel újra egymásba kellett szeretnünk!"

-

És most jöjjön a várva várt klip! Hogy tetszik?