Sötét időszakáról mesélt Miley Cyrus

Izabella

Az énekesnőnek voltak durva napjai.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth 2013-ban szakítottak, majd hamarosan újra összejöttek, és bejelentették, jegyben járnak. Egy ideig nem derült ki, mi volt az oka különválásuknak, de Miley végre megtörte a csendet, és elárulta, időre volt szüksége ahhoz, hogy rendbejöjjön, feltöltődjön egy kicsit.

Úgy érezte, sokat változtak mindketten, és ideje annak, hogy újra megismerjék egymást, és mindketten rendbeszedjék magukat.

Miley-nak gondjai voltak a drogokkal is egy ideig, de rájött, itt az idő, hogy letegye őket. A People magazinnak adott interjújában elmondta, már három hete nem füvezett, ez a leghosszabb idő, amit eddig kibírt nélküle. Nem iszik már alkoholt sem, és teljesen tisztának vallja magát.

Már régóta el akarta érni ezt az állapotot - vallotta be. Jó ideig nem érdekelte semmi, de mostanra rájött, muszáj, hogy érdekeljék az emberek, így jó útra tért, és újra foglalkozik magával és környezetével.

Legújabb zenéi is teljesen mások lesznek, mint eddig, most a country vonalat fogja erősíteni, hogy tisztelegjen hazája és gyökerei előtt.

Olvasd el ezt is!
Ejnye-bejnye: Stallone gyönyörű lányai rányomultak Miley Cyrus vőlegényére!

Kíváncsiak vagyunk, milyen lesz a "megjavult" Miley.