Új arcok a láthatáron: Marianne eslő munkája

A modellügynökség

Hogyan lesz valakiből modell? Megéri jelentkezni vagy igent mondani, ha leszólítanak? Mi a menetrendje a modellé válásnak? Mikor lesz a tesztfotózásokból igazi munka? Minden kérdésedre választ kaphatsz, ha követed egyedülálló sorozatunkat, melyben új arcaink karrierjének felépítését követheted végig egészen a kezdetektől.

Az előző két részben erdélyi szépségünk mesélt arról, hogyan adta be jelentkezését hozzánk és milyen volt az első benyomása az Attractive Modelsről, majd beleshettél a kulisszák mögé, amikor elkezdtük építeni a modellkönyvét és elérkezett élete első fotózása.

Marianne azóta szebbnél szebb képeket halmozott fel, melyek segítségével megkapta élete első munkáját is, egészen pontosan egy ékszerkampányt. A fotók a kézzel készített ékszereket forgalmazó NASHA márkának készültek, melyet az év kiegészítőtervezőjének is jelölt Nagy Sarolta alkot egyre növekvő népszerűséggel. A főleg fémből és bőrből megmunkált egyedi darabokat Oleg Borisuk kapta lencsevégre Marianneon, aki azonnal belezúgott a vagány ékszerekbe, melyekkel hamar azonosulni tudott.

Marianne: “Nagyon izgatott lettem, mikor a bookerem, Juli közölte velem, hogy az első munkám alkalmával a NASHA ékszereit fogom reklámozni. Az ügynökségen találkoztam Nagy Saroltával, a NASHA ékszerek készítőjével. Mutatott pár kiegészítőt és első látásra beléjük szerettem. Mind bőrből és gyurmából voltak készítve. Rendkívül tetszettek, mert volt bennük fantázia, kreativitás.

Együtt mentünk a fotózásra. Mikor megérkeztünk a stúdióba, nagyon elcsodálkoztam, mert még soha nem láttam ennyi szép ruhát egy helyen. Megismerkedtem a stábbal és a fotóssal, Oleg Borisukkal. Nagyon kedvesek voltak mind. Fiatalos és vidám szetteket és sminket viseltem a NASHA ékszereivel, ami az örök fiatalságot és az egyediséget képviselte.

A fotózáshoz sok kelléket használtak, többek között lombfúvó gépet. Mikor rám fújtak először, egy nagyot szöktem, mert hirtelen nem tudtam, hogy mi az. Sokat nevettünk ezen utána. A fotózás körülbelül hat órán át tartott. Mikor Oleg megmutatta a képeket, az első gondolatom az volt, hogy gyönyörűek. Rendkívül izgalmas élmény volt számomra. Nagyon örültem, hogy ilyen profi emberekkel dolgozhattam együtt és a NASHA fantasztikus ékszereit vehettem fel.”

Marianne modellkönyvének épülését ide kattintva tudod követni, az általa reklámozott NASHA ékszereket pedig ezen a linken keresztül tudod beszerezni!