Valójában ezt gondolják a pasik a szexi fehérneműdről

getty images
Joy.hu

A csipkés csodák hatására lehet, hogy úgy érzed magad, hogy szárnyakkal kéne sétálnod a kifutón, mint egy Victoria’s Secret angyal, de vannak nők, akik egyszerűen kellemetlenül érzik magukat dögös fehérneműben.

Olvasd el ezt is!
Ennyit várnak általában az első szexszel a friss párok - nálad mi vált be?

Épp ezért vetődik fel sokak fejében a kérdés, hogy tényleg annyit számít-e egy szép bugyi és melltartó, és vajon mi a pasik véleménye róla. Három férfi osztja meg veletek a gondolatait a fehérneműkkel kapcsolatban:

Ha furának érzed, szeretnélek emlékeztetni arra, hogy a legvadabb dolgok a komfortzónádon kívül történnek. Nem minden esetben kell arra gondolnod, hogy méregdrága csipkecsodára költened, elég egy másik színűt felvenned.

- Ez Dean Stattmann szerkesztő véleménye a női alsókról.

Tegyük fel, hogy imádod a csokitortát. Panaszkodnál akkor, ha a kedvenc csokoládétortádon nem lennének fondant szalagok? Nem. De egy kis plusz dekoráció csodákra képes, ráadásul sokkal izgalmasabbá teszik az élményt.

- Így vélekedett Paul Kita, a MH szerkesztője a kérdésről.

Lehet, hogy nyálasan hangzik és elég elcsépeltnek tartnod, de a legjobb ruhadarab a magabiztosság. Nem azon múlik a jó szex, hogy éppen milyen fehérneműben csinálod - akár hatalmas mamibugyi is lehet rajtad -, a lényeg inkább azon van, mit csináltok egymással az ágyban!

- mondta Michael Sneeden, videóproducer.

Szerintem egy nő egy kinyúlt pólóban is lehet százszor szexibb, mint egy drága csipkecsodában. A túl kislányos, rózsaszín selyemszalagoktól pedig rosszul érzem magam, ezek inkább kislányosak, mint nőiesek.

- Enginearc

A fehérnemű azért szexi, mert azt tudatja velünk, férfiakkal, hogy a nő sokat tett azért, hogy kielégítsen. Persze ez csak akkor igaz, ha a lendület az ágyban is folytatódik és nem csak deszkaként fekszik mozdulatlanul a lány.

- Anonymus

Egy jól megválasztott fehérnemű képes feltüzelni a férfiak vágyát. Persze szerintem mindennek az a kulcsa, hogy ne vigyük túlzásba. Lehet, hogy a 20. alkalom után már semmi izgalmas nem lenne abban, ha a barátnőm egy új fehérneműben várna…

- themakshter

Különleges alkalmakkor nincs is ennél jobb meglepetés!

- vélekedett gary002.

A fehérnemű csak hab a tortán! Én gyakran meglepem a barátnőmet egy-egy szexi darabbal és persze utána nagyon várom a divatbemutatót is...

- Anonymus

Ahogy látod, a legtöbb férfi azért szereti, ha néha megleped magad - és a látványoddal őt is - egy-két szexibb fehérneművel. Te mit gondolsz?

Egyébként pedig május 12-14. között JOY-Napok, szóval bátran vásárolj néhány darabot a kuponoddal - így tényleg mindketten jól jártok majd!