Hupsz! Nicki Minaj irtó kínos dolgot tett

Izabella

Mekkora baki!

Nicki Minaj kissé elnézett valamit. Ahogy a legnagyobb celebek, ő is hivatalos volt a tavasz egyik legnagyobb sztár eseményére, a MET-gálára. A divateseményen árgus szemekkel figyelte mindenki a hírességek öltözetét, és azonnal kommentelni kezdte a sajtó is a ruhákat, amelyekben a sztárok érkeztek a vörös szőnyegre.

Nicki Minaj provokatív, szexi és extrém szettjével semmi gond nem volt, kifejezetten jól állt neki, amit viselt, sokan meg is dicsérték.

Nicki egyik rajongója szerkesztett is egy képet, amelyre azt írta, a rappernő volt a legcsinosabb a gálán. Ezzel természetesen semmi gond nincs, de a képre ráírta azoknak a magazinoknak a nevét, akik szintén Nickit választották az este legjobban öltözöttjének. Csak épp ilyen nem történt, és a rajongó fals információt közölt.

Valószínűleg Minaj kisasszony ezt nem tudta, hogy csak egy hamis infóról van szó, és lelkesen megosztotta Instagramon a képet. Sokaknak hamar feltűnt, hogy Nicki nem létező győzelemmel büszkélkedik, sőt, a legtöbb a felsorolt magazinok közül még csak meg sem említette a jók között a rapper szettjét...

Azóta Nicki leszedte Instagramjáról a képet, hiszen ő is rém kínosnak érezte az esetet.

A legjobbakkal is megesik, nyugi, Nicki!