Ian Somerhalder és Nikki Reed babát várnak - megható módon jelentették be a hírt!

Getty Images
Birta Brigi

A csodás szerelmes pár még egy lépést tett előre a kapcsolatukban.

Amikor Nina Dobrev és Ian Somerhalder szakítottak, mindenki kibukott, hiszen "szétment az álompár", de aztán amikor végül Ian Nikki Reed mellett kötött ki, és láttuk róluk az első közös fotókat, egyértelmű volt, hogy ez most valami más, valami nagyon különleges kapcsolat.

Olvasd el ezt is!
Hogy repül az idő! Ian Somerhalder és Nikki Reed már két éve házasok: Megható üzenetet küldött férjének a színésznő

Amióta csak összejöttek, minden képükről sugárzik, hogy mennyire szeretik egymást, hogy tényleg az Igazira leltek a másikban. Egy botrányos hír, egy veszekedésről szóló cikk sem jelent meg róluk, ráadásul nemrég ünnepelték a második házassági évfordulójukat, és még mindig olyan szerelmesnek tűnnek, mint a legelején!

Most pedig bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják, így a boldogságuk nem lehetne nagyobb. Nikki ezt a képet tette ki az Instagramjára:

De természetesen Ian is közzétette, hogy apa lesz, hiszen majd kiugrik a bőréből! Ugyanazt a képet osztotta meg, de ezt írta hozzá:

„A barátainknak, családunknak és az egész világnak. A 38 évem alatt, amit ezen a földön éltem meg, soha nem tapasztaltam még ilyen hatalmas és csodálatos dolgot. Nem tudok elképzelni ennél az új fejezetnél izgalmasabbat, és azt szeretnénk, ha tőlünk hallanátok először. Egy különleges időszak indult el az életünkben, és ameddig csak lehet, szeretnénk hármunk között megélni és kiélvezni, a picivel aki olyan gyorsan növekszik... mert ők ilyenek, gyorsan megnőnek. Köszönjük a tőled áradó erőt!”

-
Olvasd el ezt is!
Egy szerencsés rajongó Ian Somerhalderrel nézheti a Vámpírnaplók záró epizódját

Szívből gratulálunk!