Hogy repül az idő! Ian Somerhalder és Nikki Reed már két éve házasok: Megható üzenetet küldött férjének a színésznő

Izabella

Imádnivaló páros!

Nikki Reed és Ian Somerhalder már két éve mondták ki egymásnak a boldogító igent, és szerelmük továbbra is lángol. A Vámpírnaplók sztárjai 2014-ben kezdtek el randizni egymással, és egy évvel később már össze is házasodtak Malibuban.

A nagy nap évfordulójára Instagramon osztott meg egy gyönyörű képet, és hozzá néhány kedves szót Nikki Reed, hogy kifejezze érzéseit.

Az én srácom, az én férfim, az én drágám, a partnerem az életben, a jobbik felem minden értelemben. Ebben az időben pont két évvel ezelőtt kéz a kézben sétáltunk be az új fejezetbe. A mi fejezetünkbe, együtt. Minden nap egyre jobb, minden pillanatban azt érzem, még többet akarok belőlünk.
Az élet vizeit veled irányítva úgy érzem, ez a legjobb dolog, és legnagyobb ajándék. Együtt másszuk meg a "hegyeket", együtt növekszünk, és mindenen együtt nevetünk. Köszönöm, hogy olyan vagy, amilyen vagy, és hogy szeretsz engem mindennel együtt.
Köszönöm, hogy egyre mélyebbre is hajlandó vagy menni velem.
Amíg meg nem ismertelek, nem tudtam, hogy ilyen létezik...
Boldog évfordulót! ❤

- írta Nikki a képhez.

Már az ő üzenetén is könnyeztünk, mikor megláttuk, hogy férje, Ian is csodás szavakat írt az Instagramon.

A világ legjobb emberének: Köszönöm ezt a 2 fantasztikus házas évet. Pont két éve kimondtuk az igent, és nem is tudtam volna boldogabb lenni, vagy hálásabb. Köszönöm, hogy a legjobb barátom vagy, és a legkeményebben dolgozó, legkedvesebb, legtürelmesebb és legtehetségesebb nő, akit valaha ismertem. Szerelmem, annyi olyan csodás napunk lesz még, hogy meg sem tudjuk majd számolni. Főleg azért, mert nagyon öreg leszek... Szeretlek!

- írta Ian.

Sok boldogságot nekik!