Ez a 3 kiegészítő a legnépszerűbb a Pinterest alapján!

shotbygio.com
Ujvári Viki

Ha valami népszerű a közösségi oldalakon az szinte biztos, hogy sláger lesz!

Egy-egy szezonban elképesztően sok trend ömlik a nyakunkban, és őszintén megvallva kevés az a lelkes aktivista, aki mindezt használható formában fel is dolgozza. A közösségi oldalaknak azonban megvan az a csodálatos tulajdonsága, hogy rövid időn belül képesek hatalmas tömegeket megszólítani. Tehát nem mindig a celebek azok, akik felfuttatnak egy adott darabot, hanem néha az Instagram és a Pinterest is „ludas” a dologban.

Olvasd el ezt is!
Variációk kendőre: így viseld a nyár legstílusosabb kiegészítőjét!

Most az utóbbi oldal felkapott kiegészítői közül válogattunk…

1.) Cowboy csizma

A vadnyugati életérzés 2017 nyarán újabb formát ölt, és nem csak fesztiválokon viselve mutathat jól egy-egy ilyen bokacsizma. Az persze már más kérdés, hogy a kánikula mennyire lehet jó barátja egy ilyen cipellőnek, de azt gondoljuk a divatot bizonyos esetekben nem szabad túl komolyan venni csak sodródni, megélni és ennyi. Azt gondoljuk az őszi idő beköszöntével is hasznát veheted majd ennek a szuper, és cseppet sem hétköznapi lábellinek.

forrás: pinterest.com

2.) Kosár táska

A hagyományos daraboktól kezdve a modern kiadásokig minden jöhet. Egyedi, tartós és szerintünk nagyon szuper. Nem csak a nagybevásárláskor, vagy a nyaraláskor érdemes ebben gondolkodnod, hanem akár a munkába is felveheted.

forrás: pinterest.com

3.) Kendő

Az egyik legjobb darab, ha kiegészítőkről van szó, hiszen számos felhasználási módját ismerheted már. Övként, táska pántjára tekerve, sőt bokaláncként, vagy akár karkötőként, karperecként is szuper lehet. Tehát a nyakban viselt változatában, - ami idén nyáron előreláthatólag nagyon menő lesz – már semmi szokatlan nem lehet, így bátran próbáld ki majd, mert a legegyszerűbb összeállítást is secperc alatt feldobhatja.

forrás: pinterest.com
Olvasd el ezt is!
Hű, de menő a táskád! Ezzel a mikrotrenddel egy pillanat alatt feldobhatod

Neked melyik trend nyerte el a tetszésedet? Mit gondolsz, kipróbálod majd valamelyiket?