Próbáld ki! Meglepő dolgok, amiket hasznosíthatsz sminkeléshez

Izabella

Egy-két tárgyról eszedbe sem jutna, milyen jó sminkeszköz készíthető belőle.

Mindegy, hogy gyakorlott vagy teljesen kezdő sminkes vagy, egy-két újítás és könnyítés biztosan neked is jól jön a napi rutinodban. Csupán egyszerűen beszerezhető háztartási eszközökre lesz szükséged ahhoz, hogy könnyen varázslatos sminket készíts magadnak.

Tisztasági betét új funcióval

Ha buliba készülsz, és egy füstös sminket szeretnél feldobni, biztosan tartasz egy kicsit attól, hogy a sötét színű szemhéjpor, amit használsz, össze-vissza hullik majd az arcodon, és a szemed alatt sötét karikák lesznek tőle. Ezt könnyen megelőzheted, ha félbevágsz egy tisztasági betétet, és felragasztod a szemed alatti területre.

A betétre nyugodtan hullhat a szemhéjpúder, hiszen, ha kész a szemfestés, egy egyszerű mozdulattal leveszed onnan. Jobb, mintha zsepit használnál, hiszen magán tartja a port, illetve felragasztva a helyén marad.

Olvasd el ezt is!
Legyen ütős és energiadús: ennél jobb reggelivel te sem indíthatod a napot!

Cellux, a tökéletes cicaszem titka

Küzdesz a szemhéjtussal, esetleg félsz, hogy a szemhéjpúdered külső íve nem olyan alakú lesz, amilyet szeretnél? Aggodalomra semmi ok! Ragassz fel egy kis celluxot oda, ahol az ívet szeretnéd húzni, és a cellux csík mentén rajzold meg a tusvonalat, majd egész egyszerűen húzd le a celluxot. Voilá, kész a tökéletes szemfestés!

Szappanos szemöldök igazítás

A szemöldöködet könnyebben kordában tarthatod, mint gondolnád. Nedvesíts be egy szappant, majd egy tiszta fogkefével kicsit dörzsöld meg. Ezután a fogkefével fésüld felfelé a szemöldököd szálait, és állítsd be olyan formájúra, amilyenre szeretnéd.

A szappan megszáradása után egész nap mesésen tartja majd magát a szemöldököd, olyan, mintha extra erős hajlakkal fújtad volna be a frizurádat. Tutira beválik, gyors és gazdaságos trükk!

Almaecet, a legjobb sminkalap

Mielőtt sminkelni kezdesz, fontos, hogy tiszta legyen a bőröd, és fel legyen készítve a festésre. Miután megmostad és megtörölted az arcodat, jöhet a feszesítés, egy kis almaecet segítségével.

Önts vattára almaecetet, és alaposan töröld át vele az arcod. Hagyd, hogy beszívódjon, majd jöhet az alapozó. Meg fogsz lepődni, milyen könnyű lesz alapoznod, és mennyivel jobb lesz a fedése is.

Tudtad?


A JOY-Napok alatt a DM üzletekben már a 0. napon, azaz május 11-én is kedvezményesen vásárolhatsz!