Tudj meg többet az allergiáról!

Joy magazin

Tudj meg többet az allergiáról! Tudtad, hogy az allergiának életmeghosszabbító hatása is lehet?

Ha lemaradtál a legutóbbi TV2 TestŐr című műsorról, itt megtalálod a legérdekesebb riportokat:

Az allergia sokaknál a civilizált, túl steril közeg miatt alakul ki!

A szervezet ellenálló képességére pozitív hatással van, ha találkozik kórokozókkal. Például azoknál a gyerekeknél, akik korán közösségbe kerülnek, sokkal kevesebb később az allergiának a kialakulási aránya, mint azoknál, akik csak három éves korukban mennek óvodába.


Vannak már olyan alternatív eljárások az allergia ellen, amikor az álcázás a megoldás!

Az immunrendszer téves és túlzott reakcióját, azaz az allergiás tünetek kialakulását illóolajokkal is csökkenthetjük. Az elektrosztatikus elv alapján magukhoz vonzzák az allergén molekulákat, az illóolajok lefedik az allergizáló részeket, így a szervezet nem ismeri fel az allergént és nem jön létre a túlzott immunválasz a szervezettől.


Az allergiának életmeghosszabbító hatása is lehet!

Azoknál az embereknél, akik valamire allergiások, jóval kisebb az esélye annak, hogy élete során rákos megbetegedése legyen. Mivel az allergiás tünet jelenléténél a túl erős immunválasz miatt jelentkezik az allergiás tünet, így valószínűsíthetően a rákos elváltozásokat is az erős immunrendszerrel rendelkező egyének szervezete, még idejében legyőzi.


Hevesi Tamás odafigyel az étkezésére!

Az énekes cukorbeteg étrendje miatt is oda kell figyelnie az étkezéseire, de ezen kívül az állatok szeretete miatt még vegetáriánus is. Akárcsak az ételintoleranciával élők számára is, Hevesi Tamásnak is nagy segítség, ha az éttermekben feltüntetik az egyes fogások összetevőit.


Kautzky Armand és felesége elektromágneses intim kezelés pozitív hatásairól mesélt!

A Kautzky házaspár imádják a magyar gyógyvizeket! A színész a hangszálaira is külön odafigyel, hiszen a sókamra nem csak a légúti megbetegedésekre, de a hangszálakra is jó hatással van. Felesége, Adrienn pedig az inkontinencia panaszokkal küzdő hölgyeknek ajánlott egy fájdalommentes megoldást, ami egyben a házaséletre is pozitív hatással lehet.


A gyerekeket nem feltétlenül kell félteni a modellkedéstől!

A gyerekmodellkedés szakemberek felügyeletével sokszor még pozitív hatással is lehet egy kislányra, vagy kisfiúra. A szép mozgás mellett, magabiztosságot is szerezhetnek a kiskoruktól fotózásra, vagy bemutatókra járó gyerekek.


Kontaktlencse tárolás az ezüst áldásos hatásával!

Az ezüstionnal bevont tároló már maga is antibakteriális hatású, de a lencse megfelelő tisztítása is megelőzheti a szemgyulladások kialakulását. Ezek a folyadéktárolók már olyan kiszerelésben is léteznek, hogy könnyedén bárhova magunkkal vihetjük és akár a repülőn, vagy napközben a munkahelyen is megtisztíthatjuk a szennyeződésektől.


Egyre többen szenvednek az ételintoleranciától!

Aki valamilyen ételallergiában, vagy ételintoleranciában szenved, annak az utazás, vagy pihenés közben is fontos, hogy odafigyeljen arra, hogy mit fogyaszt. Számos hotel felismerte már ennek a fontosságát, és segíti a speciális diétára szoruló vendégeket is.


A lézeres szőrtelenítésnek gyulladásgátló hatása is lehet!

A rövidtávú szőrtelenítés hatására sokszor szőrtüszőgyulladás alakul ki. Ha egy a gyulladás a nyirokcsomók közelében van, a biztonság kedvéért keressük fel orvosunkat. Ha viszont csal enyhébb jellegű, arra a lézeres szőrtelenítés is megoldás lehet.


Olyan cukrászati termékek is léteznek már, amik nemcsak cukrot nem tartalmaznak, de a kalóriaértékük is alacsony!

Ma már nem csak a cukrot helyettesítik a süteményeknél, de a liszt kiváltásával a sütemény kalóriatartalmát is minimalizálni tudják. Egy finom süti elfogyasztása korábban sokak számára szinte bűnözésnek számított, ma már vannak alternatívák arra, hogy egészséges, de finom édességeket fogyasszunk.