Ennél cukibb képet még nem láttunk róla! 2 éves lett Sarolta hercegnő: nézd meg Katalin fotóját!

Menyes Barbi

Hihetetlen, hogy már 2 éves Katalin és Vilmos herceg kislánya!

Olvasd el ezt is!
Katalin hercegné húga jobb formában van, mint valaha! Kiderült, hogy készül az álomesküvőre Pippa Middleton - te képes lennél erre?

Május 2-án az egész brit királyi család ünnepel: Sarolta hercegnő ugyanis most lett kétéves. Ez alkalomból a palota a hagyományokhoz híven mutatott egy friss fotót a kislányról - meg kell hagyni, egyre szebb ez a csemete!

forrás: GettyImages

A kép érdekessége, hogy nem hivatalos fotós, hanem a pici édesanyja, Katalin készítette a család norfolki otthonában, Anmer Hallban még áprilisban. Vilmos herceg felesége hagyományt szeretne teremteni abból, hogy gyermekeit mindig ő fényképezi a születésnapjukon. A kislányról a kép egyébként egy pajtában készült: Sarolta ugyanis rajong az állatokért, és imád velük játszani.

Olvasd el ezt is!
Mindig is tudni akartad, milyen egy tökéletes randi Katalin hercegné és Vilmos herceg szerint? Most végre kiderül!

A kislány születésnapját a család otthon ünnepli, de persze a barátoknak is lesz alkalma felköszönteni Saroltát.

Katalin és Vilmos kisebbik gyermeke előtt nagyon izgalmas hónapok állnak: szeptemberben, életében először elkíséri majd szüleit Kanadába egy hivatalos körútra. De előtte még jön a várva várt lagzi: május 20-án megy férjhez Katalin húga, Pippa, és naná, hogy Sarolta lesz a leghíresebb kis koszorúslánya!