Apakomplexussal küzdő lányok, figyelem! Itt az új őrület: már a magyar nőknek is jár a Sugar Daddy szolgáltatás

Juhász Bianka Flóra, gyakornok jelölt

Ha azt hitted, hogy még mindig a Tinder a legmenőbb online ismerkedőhely és már nem jöhet tőle „rosszabb”, akkor ideje, hogy meséljek egy kicsit az új netes párkeresőről, a puncs.hu–ról.

Juhász Blanka Flóra ezt a cikket a JOY gyakornok program pályázati kiírásra küldte.


Itt olvashatjátok:

Amint megnyitjuk a puncs.hu oldalt, egy jómódú pár képe fogad minket, akik elegáns ruhában feszítenek egy drága autó mellett. A szlogen röviden csak ennyi: „Ahol a kapcsolat ÉRTÉK”. És nem. Itt nem elvont témákra kell gondolni, hanem szó szerint értékre úgy, mint anyagi javakra. Ugyanis ide olyan fiatalok jelentkezését várják, akik bájos társaságukért cserébe ajándékokat, vagy pénzbeli támogatást kapnakegy idősebb úrtól/hölgytől.

A kritérium csupán a szép, ápolt külső és a luxusra való igény. A rendszer akár egy hostess cég is lehetne, ahol a cég megfelelő kísérőpartnert biztosít a gazdag vállalkozónak estélyekre, bálokra. A regisztráció ingyenes. Miután megtörtént a bejelentkezés, természetesen előfizethetünk a prémium tagságra is, hogy igénybe vehessük az extra szolgáltatásokat.

Na de ki a Sugar Daddy/ Sugar Mommy?

Az oldal erre is választ ad. Magas egzisztenciával rendelkező középkorú vagy idősebb személy, aki sikeres az életben és tudja, mit akar. „A pénz számára nem cél, hanem eszköz a boldogsághoz vezető úton, amit nagyvonalúan kezel és osztja meg a kiválasztott Sugar Babyvel (Sugar Boyjal).”

Ki a Sugar Baby/ Sugar Boy?

Vonzó fiatal nő vagy férfi, aki a gondtalan, boldog életet keresi. Fontosak számára az anyagi javak és a figyelmesség, amit viszonoz társaságával.

Az új trend természetesen Amerikából indult, ahol már kampányvideók is léteznek arról, milyen hasznos is, ha van egy Sugar Daddy, vagy Sugar Mommy a háznál. Például fizetheti a drága egyetemi tandíjat. Idő és pénztakarékos megoldás. (Ha kíváncsi vagy a videóra, kattints >> ide!)

Végül, de nem utolsó sorban, még egy hasznos link, ami tippeket ad arra vonatkozóan, hogyan találjuk – és tartsuk - meg a számunkra legmegfelelőbb Sugar Daddy-t.

Hogy tetszett?