Itt majálisoznak idén a kutyások

Walking Dog
B. Krisztina

Május 1-jén a legjobb program amit egy kutyás választhat az egy szuper kutyás piknik és vásár. A Walking Dog szervezésében újra lesz piknik a Golftanyán, most majálissal egybekötve

Aki volt már kutyás pikniken a Golftanyán, az tudja, hogy mekkora élmény gazdinak és kutyának egyaránt. Szép idő ígérkezik hétfőre, elő a piknik kosarakat, pakoljatok be mindenféle finomságot (kutyának is) és gyertek heverészni a Golftanya szép és kényelmes gyepére.

Ha nincs piknik kosarad és nem vagy az a csomagolós típus, akkor sincs semmi baj, hiszen a helyszínen lesz büfé mindenféle finomsággal.

forrás: Walking Dog

Ismét lesz sok stand mindenféle szuper kutyás dologgal, támogathatsz állatvédőket és tombolázhatsz is. Az alapítványoknak nem csak pénzadománnyal segíthetsz, hanem állateledellel, tárgyi adománnyal (kutyapelenka, törölközők, rongyok, pokrócok és egyéb felszerelések). Nézz körül, mit tudsz nélkülözni otthon.

forrás: Walking Dog

A piknikre a belépés ingyenes. Fontos, hogy csak akkor vidd magaddal a kutyádat, ha jól kijön más kutyákkal és emberekkel. A kutyusok póráz nélkül, szabadon szaladgálhatnak a Golftanya egész területén :)

Az eseményről bővebben minden infót megtalálsz ITT. Piknikre fel, hétfőn találkozunk :)