Luca legújabb ékszerkampánya

A modellügynökség

Adamik Luca mesés divathetes emlékei mellett számos munkájának gyümölcsével tért nemrég haza New Yorkból. Fotózott a Flaunt, Satellite Journal és Vision magazinoknak, nemrégiben pedig egy igazán különleges kampánya is napvilágot látott.

Luca ugyanis a kortárs ékszertervező, Monica Sordo 2017-es őszi-téli kampányában pózol, melynek darabjai történetesen pont a New York-i divathéten debütálták. Az ötrészes, márvány és gyöngyház berakásos kollekció a venezuelai tervezőnő első kifutós kollaborációja az igen népszerű Cushnie et Ochs ruhamárkával, melynek darabjai olyan luxus webáruházakban érhetők el mint a Luisa Via Roma és a Moda Operandi.

Osvaldo Ponton kapta lencsevégre Lucát, aki egyszerűen imádott a kampány stábjával dolgozni. Olyannyira, hogy a márka párizsi showroomjába is ellátogatott ott-tartózkodása során. Az érzés kölcsönös volt, ugyanis Monica külön kiemelte Luca szépségét a kampányképek publikálásakor.

A csigáspolipok által inspitált, Nautilusra keresztelt kollekció összes darabját megnézheted a galériánkra kattintva; a kézzel készített, kétféleképpen is hordható ékszerek magukért beszélnek!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Luca legújabb ékszerkampánya