Egy igazán különleges fagyiteszt: bloggerekkel kóstoltuk az új McFlurry-t!

Joy magazin

Influencereink útrakeltek, hogy belekóstoljanak a McFlurry® új, menő ízesítésébe. Nézd meg a beszámolóikat!

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, felfigyeltünk egy fagyiújdonságra a Mekiben és arra kértünk három vagány bloggert, hogy kóstolja meg az idei szezon exkluzív McFlurry® újdonságát, amit az olasz Baci® Perugina® bonbonok csokoládés-mogyorós ízvilága ihletett.

A három blogger, Karin, Chloé és Zipy hivatalosan is megnyitotta a fagyiszezont és most nektek is elmesélik, hogy ízlett nekik a Meki új fagyikülönlegessége.

Lássuk, mit gondolt Karin a kóstolás során:

Karin Dragoshoz nagyon közel áll az olasz életérzés, mivel ő maga is tud egy kicsit olaszul, így könnyedén ejti ki az új McFlurry-t, a Baci® Perugina®-t. Az ő kedvence az alap íz, a csokoládés-mogyorós fagyicsoda lett.


Most következzen Chloé véleménye:

Kovács Dorottya, a Chloe From The Woods bloggere alapból is a csokis ízvilágú fagyikra szavaz, így az új McFlurry gazdag és intenzív ízélménye őt is már az első kóstolással meggyőzte. A csak a Mekiben kapható, exkluzív fagyikülönlegességgel újra megidézte gyerekkorát, az olasz fagyizások összetéveszthetetlen élményét.


hallgassuk meg Zipy VÉLEMÉNYÉT az új fagyiról:

Zipy a csoki-eper ízesítést választotta kedvencének, mivel szereti a különlegesebb ízélményeket. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlja a Baci® Perugina® McFlurry-t, aki kedveli az izgalmas, részletgazdag édességeket, hiszen itt egy fagyiban gyümölcs és mogyoródarabokat is találhattok.



A három blogger véleményéből egyértelműen arra a következtetésre jutottunk, hogy mindenképpen meg kell kóstolnunk!

De ennyivel nem élegedtünk meg, tudni akartuk, hogy mitől olyan különleges a Baci® Perugina® márka és csoki!

Tudtátok, hogy...


  • A Baci® Perugina® csoki Olaszország ikonikus és piacvezető csokoládé praliné márkája. Egy igazi olasz finomság, amit nálunk csak nagyon kevés helyen vásárolhatsz meg.
  • Olaszországban Francesco Buitoni 1907-ben kezdte el fejleszteni csokoládé vállalkozását. 1922-ben feltalálta és piacra dobta a híres „baci”-t, amely csókot jelent olaszul. A Baci® csokit azóta is ezüstpapírba csomagolják, és a bonbonok szerelmi üzenetet tartalmaznak.
  • Van még egy romantikusabb eredet történet, amiben a Luisa Spagnoli nevü olasz dáma szerepel, aki a Perugina csokoládé gyártó cég egyik alapítójának felesége volt. Egy fiatal szerető kedvéért szebbnél szebb szerelmes üzeneteket küldött. Miután Luisa meghalt, a szerető a Baci® csokikban örökítette meg az üzeneteket. És tényleg ott lapul ma is minden bonbonban az üzenet.

A www.baciperugina.com weboldalon még jobban megismerhetsz a Baci® Perugina® ínycsiklandozó márka termékeivel, melynek fő mottója:

“Olaszország ikonikus csokoládé márkájaként ismertté és elismertté válni szerte a világon a hagyományok, a minőség és a csokoládé iránti szenvedélyen alapulva.”