Hollywoodi ki-kicsoda: Tudod, kinek a mostohaapja Khal Drogo?

Ujvári Viki

Az álomgyárban sokkal több az érdekes szál, mint ahogy azt elsőre gondolnád!

Khal Drogo neve ismerősen csenghet, ha szereted a Trónok harcát, a méltán híres sorozat karakterét Jason Momoa keltette életre. A színész - aki korábban szerepelt a Baywatchban is - magánéletéről keveset tudni, pontosabban a szériában betöltött neve körüli hírverés mellett sokszor eltörpülnek a személyesebb infók, pedig vannak itt érdekességek bőven.

Olvasd el ezt is!
Te tudtad, hogy Khal Drogo régen szerepelt a Baywatch-ban? És már akkor is jó pasi volt! - FOTÓK

Jason Momoa két kisgyerek, Lola Iolanit és Nakoa-Wolf büszke apukája, felesége pedig nem más, mint Lisa Bonet színésznő. A The Cosby Show-val híressé vált Lisa, egyébként a négy Grammy-díjas Lenny Kravitz ex-felesége, és Zoë Kravitz édesanyja. Tehát ha még nem vesztetted el a fonalat, akkor minden valószínűséggel már benned is összeállt, ez a cseppet sem unalmas családfa.

forrás: dailymail.co.uk
Jason, Lisa, Lenny és Zoë
forrás: heightline.com

Lisa és Lenny egyébként 1987 és 1993 közt voltak házasok, Jason és Lisa pedig 2007-ben mondta ki a boldogító igent.


Csak hogy még fokozzuk a dolgot: Zoë és mostoha apukája közt olyan nagy az összhang, hogy még közös tetoválást is csináltattak: "etre toujours ivre", ami magyarán csak annyit tesz, hogy "légy mindig ittas".

forrás: popsugar.com

Lisa Bonet az utóbbi időben egyébként a Girls című sorozatban tűnt fel, míg lánya Zoë szintúgy egy HBO produkcióban, a Hatalmas kis hazugságokban kapta meg az egyik főbb szerepet.

Olvasd el ezt is!
Hogy micsoda? Nicole Kidman elárulta, melyik világsztár jegyezte el Tom Cruise után

Lisa és nagyobbik lánya közt olyan kísérteties a hasonlóság, hogy sokan a mai napig összekeverik őket! Hiába...szerencsés gének!