Gólyahír! Megszülettek a Supernaturál sztárjának ikrei

Nagy Vivien, gyakornok jelölt

Jensen Ackles és Danneel Harris közel 6 éve él boldog házasságban. Első gyermekük, „JJ” 2013-ban született, ám ez évben bejelentették, újabb két fővel bővül majd a család. December 2.-án kora reggel a dolog „hivatalossá” vált, ugyanis Danneel életet adott egy kislánynak, és egy kisfiúnak.

Nagy Vivien ezt a cikket a JOY gyakornok program pályázati kiírásra küldte.


Itt olvashatjátok:

A Supernatural rajongói először megdöbbenve fogadták a hírt, amikor kiderült, hogy – a hagyományokkal ellentétben – a Dean Winchestert alakító Jensen Ackles a 12. évadban nem fog egyetlen epizódban sem rendezőként közreműködni. Augusztus 2.-án azonban fény derült arra, miért is hozta meg a színész ezt a döntést. Felesége, Danneel Ackles, ikrekkel volt várandós.

Bár már korábban is jó barátságban voltak, a páros 2007-ben a „Ten Inch Hero” című film forgatásán jött össze. A szerelmük azóta is töretlen. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy december 2-án kora reggel megszülettek az Ackles ikrek, Zeppelin Bram és Arrow Rhodes.

A hírt Jensen maga jelentett be, hivatalos Instagram profilján keresztül. Információnk szerint mindkét baba, és az anyuka is jól van. Gratulálunk nekik a két kis lurkóhoz, jó egészséget mindannyiuknak!

Közben azért izgatottan várjuk a következő Supernatural bébit is. A sorozat másik sztárja, Jared Padalecki is bejelentette nemrégiben, hogy a két kisfia mellé 2017 márciusában egy újabb gyermek érkezik.

Hogy tetszett?