Évek óta erre vártunk: Harry Styles végre mesélt Taylor Swiftről, a randikról és a szakításról!

Noémi

A zenész mesélt, nem is keveset a románcról!

Olvasd el ezt is!
Tom Hiddleston végre megszólalt: ezt gondolja exéről, Taylor Swiftről

Olyan, mintha tegnap lett volna, pedig már 5 év is eltelt azóta, hogy 2012-ben Taylor Swift és Harry Styles járni kezdtek. A párt árgus szemek figyelték második randijukon, amikor a Central Parkban andalogtak együtt. Egy hónappal később azonban már szakítottak is, de ennyi idő elég volt Taylornak arra, hogy két dalt is írjon a szerelemről: ekkor születtek az "Out of the Woods" és a "Style" című nóták.

Most, 5 év elteltével Harry gondolt egyet, és egész hosszan mesélt a Rolling Stone magazinnak a történtekről:

"Amikor látok fotókat azokból az időkből, azt gondolom, hogy a kapcsolatok mindig bonyolultak, mindegy, hány éves az ember. Na és persze ott van az is, hogy nem igazán tudod, hogy mennek a dolgok, amikor még csak 18 vagy. Próbálsz eligazodni, de ezt elég sok minden megnehezíti. Például ha kissé félsz attól, hogy belekezdj. Pedig egyszerűnek kellene lennie, ha olyasvalakivel randizol, akit kedvelsz is. Na persze ez az egész egy jó kis tanulópénz volt. Amit akartam, az egy teljesen hétköznapi randevú volt."

-
forrás: GettyImages
Olvasd el ezt is!
Harry Styles rövid hajjal! Kiderült, miért vált meg hosszú tincseitől az énekes

Harry arról is mesélt, hogy nem tudja, tényleg róla szólnak -e az énekesnő dalai, de azt elismeri, ő is a tapasztalatokból ír dalokat, mint ahogy mindenki más is.

A fiatal sztár elárulta azt is, mit tenne, ha összeakadna híres exével:

"Ha találkozol azzal a személlyel, lehet, hogy kínos lesz a dolog, és le kell innod magad a sárga földig, de volt valamitek. Valami közös. Szóval köszönöm!"

-

Harry Styles egy szuper expasi, ugye csajok?