Axente Vanessa legújabb címlapsztorija

A modellügynökség

Büszkén jelentjük, hogy szupermodellünk címlapjainak száma bőven 20 fölé kúszott legújabb kedvencünkkel, mely a skandináv SSAW magazin tavaszi számához készült.

Az évente kétszer megjelenő lap nem először kérte fel Vanessát, hiszen tavaly májusban a magazin alapítójának és Svédország leghíresebb fotósának kollaborációjaként egy 220 oldalas divatkönyv kiemelt szereplőjeként pózolt. Ahogyan előző alkalommal, most is októberben fotózták Vanessát egy hévégén keresztül, ezúttal azonban Torö erdői helyett egy picit melegebb helyet választottak, egészen pontosan Montaukot, amely East Hamptonban található.

Az SSAW tavaszi címlapjai a "Realness" címet kapták, melyben különböző természeti kincsekhez kapcsolódó sztorikat mutatnak be. 50 oldalt szenteltek a tengerről mesélő "No Way Back" divatanyagnak, melyben Vanessa testvérpárt alakít Abbeyvel, egy gyerek modellel, akivel a hamptonsi házikójukban tölti a hétvégét. Benny Horne natúr fotói igen beszédesek, minden kép egy külön történetet ölel körül, melyhez a kísérő szavakat Dorothea Barth Jörgensen, svéd topmodell kerekítette.

Az utóbbi idők legerősebb képsorozatát és egyben Vanessa új kedvencét most teljes egészében lecsekkolhatod a galériánkra kattintva:

Nézd meg a galériánkat - 15 kép
Axente Vanessa legújabb címlapsztorija