Végre itt van az X-Faktorból megismert Liza legújabb dala

Izabella

Egy különleges, egyedi karakter, egyszerre kislányosan bársonyos és éretten rekedtes hang. Az X-Faktorban országos ismertségre szert tett Liza egy saját szerzeménnyel lepi meg rajongóit.

Liza már tizenhárom éves korában elkezdett dalokat írni angol nyelven, majd a zeneiskola mel-lett szervezett pár önálló estet lakhelyén, pécsi szórakozóhelyeken.

Még csak 19 éves, de zenei céltudatossága máris elvezette őt a tehetségkutató versenybe, ahol a hatodik helyen végzett, és óriási rajongótáborra tett szert. Ez elegendő volt neki ahhoz, hogy Budapestre költözzön, és belevágjon a saját nóták stúdió minőségű elkészítésébe. Akusztikus gitárral próbál szerencsét, hogy saját dalaival és feldolgozásokkal szórakoztassa a nagyérdeműt!

A zenélés mellett jelenleg az X-Faktor szerkesztőségében is dolgozik. Egy nagysikerű cover felvételt követően (Don’t be so Shy) most elkészült egy magyar nyelvű dal, a „Te Itt Maradsz”. A szerzemény először angol nyelven született meg, a magyar szöveget Mórocz Tamás (Bermuda) készítette hozzá, akinek a stílusa remekül illeszkedett Liza zenei világához. A dalhoz hamarosan klip is készül, mindamellett Liza folyamatosan dolgozik az újabb dalokon.

Hallgasd meg Liza szuper új számát!

Olvasd el ezt is!
Klippremier! Új dallal dobogtatja a női szíveket Benji