Váratlan fordulat: új fejlemények derültek ki Prince haláláról

Noémi

Meglepő dologra derült fény...

Olvasd el ezt is!
Az ezerarcú Prince: legemlékezetesebb összeállításaiból válogattunk!

Az egész világot sokkolta Prince tavaly áprilisi halála: a zenész mindössze 57 éves volt. Most azonban újabb hírek láttak napvilágot: a tragédiát a Fentanyl nevű fájdalomcsillapító véletlen túladagolása okozhatta, ezt Prince maga vette be.

A napokban fény derült arra, mit találtak a halál után a zenész otthonában végzett házkutatások során: a hatóságok töviről hegyire átnézték az énekes Paisley Park-i lakását, mert azt akarták kideríteni, hogy jutott az erős gyógyszerekhez a zenész.

Eskü alatt tett vallomásában Michael Todd Schulenberg orvos elismerte, hogy ő volt az, aki felírta az oxikodon hatóanyagú fájdalomcsillapítót Prince-nek az énekes egy barátja, Kirk Johnson nevére, hogy ezzel is védjék a sztár magánéletét. A dokumentumokból az is kiderül, hogy a zenész komoly opiátfüggőségben szenvedett.

A fentanil egyébként 50-100-szor erősebb a morfiumnál. A házkutatáskor pedig elég nagy mennyiséget találtak belőle a házban. Ennek ellenére a hatóságok még mindig nem tudják, honnan származnak, és jelenleg vádemelés sem zajlik a sztár halálának ügyében.