Hol és hogyan lehetséges az új modellek felfedezése?

A modellügynökség

A válasz valójában nagyon egyszerű...

...Hiszen akár te is rábukkanhatsz bárhol egy potenciális jelöltre, a következő magyar topmodellre, legyen az akár Facebookon, vagy egy metróállomás közelében.

Sokszor hallani arról, hogy a legnagyobb szupermodellek karrierje úgy kezdődött, hogy egy scouter leszólította őket teljesen hétköznapi helyeken. A sztorik valódiak, ugyanis a scouter az a személy, aki a modellügynökség ízlése és elképzelései szerint folyamatosan kutat a legújabb arcok után. Mi, az Attractive Modelsnél ilyen izgalmas, egyedi karaktereket keresünk 172 cm feletti magassággal:

Így fedezték fel például Gisele Bündchent a McDonald’sban, Kate Mosst egy reptéren, Candice Swanepoelt a bolhapiacon, a legújabb Prada üdvöskét pedig egy Justin Bieber koncerten. Természetesen mi is rendelkezünk ilyen izgalmas történetekkel: az Axente nővérekre először IWIWen figyeltünk fel, Tinát az egyik scouterünk találta Facebookon, Dorinát a New Yorkerben, Dórát a villamoson, Noémit pedig a sulija közelében szólítottuk le.

Ahhoz, hogy scouter legyél, nem kell semmilyen végzettség, csupán éles szemmel járni a városban, nyitottnak lenni a divat iránt és persze jó adag szépérzékkel rendelkezni. Maga a munkafolyamat, vagyis a scouting helyszíne akárhol lehet, ahol rengeteg fiatal fordul meg, például nagyobb forgalmi csomópontoknál, plázákban, fesztiválokon, sportmértkőzéseken, Budapesten és vidéken egyaránt. És persze ott van az internet is, ahol szinte bárki fotóit eléred Instagramon és Facebookon is.

Egy profi scouter első pillantásra látja, hogy mit lehet kihozni abból a lányból, aki bele se mert gondolni, hogy valaha modell lehet. Például hogy mutatna sminkben a képeken, a kifutón, melyik tervező arculatához illene a legjobban. Annak ellenére hogy a scouter nem vesz részt a modell karrierjének felépítésében, (ez kizárólag az anyaügynökség feladata) igen magas díjazásban részesülhet attól függően, milyen szintre tud eljutni az általa talált modell jelölt.

Ha téged is érdekel az izgalmas kutatás és szeretnél az Attractive Models scoutere lenni, küldj egy rövid fényképes bemutatkozást az attractive@attractive.hu e-mail címünkre és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

+ 1 jó tanács: akkor se ijedj meg, ha pont te vagy az, akit leszólít egy scouter, hiszen kiszúrt a tömegből és ez azt jelenti, hogy olyan szép vagy, hogy alkalmas lennél a modellkedésre. Érdemes otthon lecsekkolni az adatokat és kideríteni, hogy valóban egy megbízható, profi ügynökségről van-e szó, nehogy átverés áldozata legyél!