15 évesen petefészekrákja volt, most modell lett a gyönyörű, fiatal lányból

Instagram
Noémi

Peyton Linafelter története cseppet sem mindennapi!

Olvasd el ezt is!
A hasnyálmirigyrák 8 korai jele, amiket ne hagyj figyelmen kívül!

Peyton Linafelter tinikora sajnos nem úgy indult, mint egy átlagos fiatal lányé: még csak 15 éves volt, amikor az orvosok négyes stádiumú petefészekrákkal diagnosztizálták, és ha minden igaz, ő Amerika legfiatalabb lánya, aki ebben a betegségben szenved.

A lány mindössze annyit érzékelt a betegségéből, hogy a hasa gyakran fájt, és nőni kezdett. Lassan jöttek rá az orvosok, mi okozza a bajt, ehhez pedig nagyon sok vizsgálaton kellett átesnie. Ekkorra azonban már a rák miatt áttétek alakultak ki a tüdőben, a kismedencében, a daganatok pedig akkorák voltak, mint egy grapefruit.

"Anyu valószínűleg tudta, hogy rosszabbról lehet szó, mint a ciszták. Mélyen legbelül azt hiszem, én is sejtettem. Arra viszont nem gondoltam, hogy rákos vagyok."

-
Olvasd el ezt is!
Sokszor majd belehalsz azokba a bizonyos nehéz napokba? Az endometriózis 7 jele, amikre mindennél jobban figyelj oda!

- nyilatkozta a fiatal lány, akinek az orvosok döbbenetes módon csak 17 százalékot adtak, hogy túléli a betegséget.

Peytonnak azonban esze ágában sem volt feladni a harcot: kőkemény kemoterápiát kapott, és mindent megtett, amit az orvosok javasoltak neki. A lány végül sikerrel járt, mert tavaly év végén rákmentesnek nyilvánították.

Sőt, a szépségét is felfedezték, így ma már modellként dolgozik, de nem felejtette el, miken ment keresztük: a világot járja, hogy felhívja a figyelmet a betegségre. Fontosnak tartja, hogy a fiatal lányok is megtudják, ez a betegség nem csak az idősebb nőket érintheti!

Le a kalappal Peyton előtt!