A Daalarna esküvői ruha győztese, Adél: "Mondtam a vőlegényemnek, hogy most már muszáj lesz elvennie"

Léderer Fruzsina

Varga Adél el sem hitte, hogy ő nyerte meg a Daalarna esküvői ruhát. Pedig ez így történt!

A JOY és a Daalarna esküvői nyereményjátékának győztesét, Varga Adélt elkísértük első ruhapróbájára, ahol a tervező, Benes Anita segítségével elkezdte megálmodni a ruhát, amiben hamarosan férjhez megy. Adél két barátnőjével érkezett, akik azt ígérték, nagyon őszinték lesznek, és igyekeznek segíteni megtalálni a menyasszony álomruháját. Benes Anita rögtön meg is jegyezte, hogy nem lesz nehéz dolguk, hiszen Adél alakja tökéletes, így szinte minden fazon jól állna neki.

Ez nem véletlen, ugyanis Adél és párja is versenyszerűen bicikliznek, és a menyasszony rendszeresen kettlebell-ezik. Épp ezért sportos esküvőt terveznek, valamint Adél szeretné, ha ruhája tükrözné sportos és természetbarát személyiségét.

2018. júniusában házasodunk, és mindenképpen erdei esküvőt szeretnénk. Semmiképp sem hagyományos helyszíneken gondolkoztunk, hanem a sportosabb, természetközelibbeken, ugyanis a sport az egyik olyan dolog, ami összeköt minket a párommal, például a biciklizés, terepfutás.
Ruhából is egyszerűbbet, minimalistát szeretnék.

-

A menyasszony megörült, mikor meglátta a JOY esküvői mellékletét, megvásárolta, hogy meríthessen néhány ötletet, először nem is tudott a nyereményjátékról.

Megláttam a kódot az újságban, és úgy gondoltam, mi veszíteni valóm van? Beküldöm! Eltelt egy kis idő, majd pont február 14-én elém került a Daalarna weboldala. Átnéztem a ruhákat, nagyon megtetszettek. Pár órával később jött egy e-mail, amelyben az állt, nyertek egy Daalarna ruhát. Teljes meglepettségemben azt hittem, ez csak egy spam, hiszen nem gondoltam, hogy egy hétköznapi emberrel csak úgy megtörténhet az ilyesmi. Egy ideig még a páromat sem hívtam fel, majd mikor kikerült az oldalra a nevem, hogy tényleg én nyertem, felfogtam a hírt, és felhívtam. Mondtam neki viccesen, hogy most már tényleg el kell vennie, hiszen megvan a ruhám!

- mesélte mosolyogva Adél.

Első körben egy órán át próbálgatta a menyasszony a ruhákat, és hamarosan visszatér a gyönyörű szalonba, hogy még többet megnézzen. Anita rengeteg szuper tippet és ötletet árult el neki, barátnői pedig ámulva nézték a készülődő menyassonyt.

Adél átveszi Benes Anitától a nyereményt.

Gratulálunk!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
A Daalarna esküvői ruha győztese, Adél: