"Julia Roberts halálát kívánta a tesztközönség" - kiderült, hogyan végződött volna az Álljon meg a nászmenet!

Menyes Barbi

Micsoda mázli, hogy nem az eredeti verzió készült el!

Olvasd el ezt is!
Ezt neee!! Kiderült, eredetileg mi lett volna a Micsoda nő! befejezése

Ti is imádjátok az Álljon meg a nászmenet! című, Julia Roberts-filmet? Ez a mozi hatalmas sikereket ért el, és milliók nézik rongyosra a mai napig - ám ez biztosan nem így lenne, ha az eredeti verzió szerint készül el a film.

Nemrég a rendező, P.J. Hogan elmondta, kis híján bukás is lehetett volna az idén 20 éves mozi. Az 54 éves filmesnek ugyanis újra kellett forgatnia a történet végét, mert a tesztközönség szívből gyűlölte a férjrabló Julianne Pottert, akit Julia alakított a vásznon.


"A halálát kívánták"

-

-meséte a rendező, és elmondta azt is, hogyan végződött volna a film.

Az eredeti verzióban az ételkritikus Julianne a film végén megismerkedett volna egy új pasival, miután belebukott jó barátja, Michael elcsábításába. A közönségnek azonban nagyon, de nagyon nem tetszett ez a verzió.

Érdekesség, hogy ez a bizonyos új pasi John Corbett lett volna. Ugye, emlékeztek, ő volt a Szex és New York-ban a szexi asztalos, Aidan, aki majdnem feleségül vette Carrie-t. A dolog azért izgalmas, mert először úgy volt, hogy Sarah Jessica Parker kapja az Állon meg a nászmenet! főszerepét, ő viszont épp a Szex és New York miatt utasította végül vissza a szerepet, és jött a képbe Julia Roberts.

Bár eleinte a filmesek hallani sem akartak arról, hogy Amerika nagy kedvence szingli maradjon a film végére, hiszen így elmarad a szokásos hollywoodi happy end...Végül úgy oldották meg a dolgot, hogy kicsit felturbózták Julia meleg barátja, a Rupert Everett által alakított, roppant sármos George karakterét, és a film legvégén betettek egy elég cuki lezárást.

A közönség pedig odáig volt ezért a befejezezésért, és azóta a rendező is biztos abban, hogy gyakorlatilag az utolsó 5 percnek köszönheti a film a hihetetlen sikerét.

Ti is imádtátok, ugye?