Nem tudtuk, mi hiányzott! Feltalálták a spagettifánkot
Új nap, új furcsa kajatrend.
Sok furcsa ételről hírt adtunk már, a sushiburgertől kezdve a sellőpirítóson át, remekül beleillik a képbe ez az új őrült hibrid.
A spagettifánkot a New York-i székhelyű nevű brand találta ki és annyira nem is légből kapott az ötlet, mint amilyennek elsőre tűnik. A tradicionális nápolyi spagettipitét és a fánkformát hozták össze egy ételben. A nápolyi spagettipite eredetileg úgy készül, hogy a maradék spagettit összekeverik sajttal és tojással, majd olajban kisütik. Csak éppen ők nagy, kerek formában készítik, majd felvágják kisebb adagokra. A Pop Pasta pedig fánkformában újította meg a receptet.
A finomság létezik többek között aglio e oilo, carbonara, cukkini és bolognai ízestésben. Attól tartunk azonban, hogy várnunk kell még egy kicsit, hogy itthon is kapni lehessen.
Te kipróbálnád?