Ezt nem fogod elhinni: ez lett volna eredetileg a Jégvarázs befejezése!

Noémi

Minden idők egyik legnépszerűbb Disney-filmje egész másként ért volna véget!

Olvasd el ezt is!
Mesehősök papucson – ezeket biztos szívesen hordják kisfiúk és kislányok is

A Jégvarázs 2013-ban világszerte rekordokat döntött, így nem csoda, ha ez lett minden idők legsikeresebb animációs filmje. Ám ahogy az lenni szokott, eredetileg egész másként végződött volna az imádott mesefilmünk.

Olvasd el ezt is!
Ezt neee!! Kiderült, eredetileg mi lett volna a Micsoda nő! befejezése

"Anna nem volt hercegnő. Elsa egy önjelölt Hókirálynő lett volna, aki velejéig gonosz, úgy, mint az eredeti Hans Christian Andersen mesében."

-

- nyilatkozta a minap Peter Vel Decho producer, aki hozzátette, a lányok testvérek sem lettek volna. Anna karaktere egy teljesen hétköznapi, kedves lány volt, Elsa pedig egy hószörnyekből álló hadsereget akart verbuválni.

Sőt, Hans is a rossz oldalon állt volna, és az volt a terve, hogy elindítson egy, az egész királyságot elpusztító lavinát, és Anna azért ment volna Elsához, hogy segítsen neki megmenteni az országot.

A csapat nem volt egészen elégedett a történettel, így hamarosan úgy döntöttek, változtatnak rajta, nem is keveset: kitalálták, hogy Anna és Elsa legyenek inkább testvérek, és azt sem akarták, hogy Elsa karaktere annyira ellenszenves legyen. A testvéri szeretetre helyezték a hangsúlyt, és minden bizonnyal jól döntöttek, hiszen a mese hihetetlen népszerűségre tett szert.

Na, hogy tetszene a Jégvarázs eredeti vége?