Tilos? 5 példa, hogy ez a szó már nem létezik a divatban

Promóció

Voltál már úgy boldog, hogy minden szabályt betartottál? Fogadjunk, hogy nem! Miért ne lenne ugyanez érvényes a divatra is? Ha magabiztosan viseltek egy meglepő vagy megosztó trendet, akkor sokkal kevesebben fognak fennakadni rajta, vagy téged fog kevésbé érdekelni – véli Lakatos Márk, akinek tanácsait a VIASAT3 csatornán futó Stíluspárbaj című műsorban is követheted. A stylist segítségével végigvettük azokat az idejétmúlt szabályokat, amiket már rég nem kell betartanod!

A zokni szandállal béna
KI mondta, hogy a zokni szandállal tilos? Mi biztos nem! A finom anyagú kis bokazoknikat nyugodtan hordhatod csinos szandikkal, az erősebb, bordázott anyagúakhoz jól illenek a platform szandálok, de akár egy magas sarkú szandálhoz is vehetsz necc zoknit.

A melltartóra senki nem kíváncsi
Igazából biztosan sokan kíváncsiak rá, főleg, ha találsz egy csinos darabot. A csipkék most hódítanak, de a bársony is szuper lehet, vagy egy szexi bőrhatású bralette. A bevállalósak felvehetik önmagában is, mondjuk fesztiválozni, a szégyenlősebbek pedig kapják fel pólóra, vagy hagyják, hogy kivillanjon egy részlete például vállnál, dekoltázsrészen.

Ne keverd az intenzív printeket!
Az utóbbi évtizedben nem csak a színes colorblocking szettek menők, hanem a különleges printek és textúrák keverése is. Geometrikus organikussal, pöttyök csíkokkal, sok-sok virágminta! Határt csak a képzeleted szabhat, sőt, még egy kis flittert is belekeverhetsz.

A military stílus mindig férfias
Az utóbbi évtizedekben a military darabokat sokszor azért viselték, hogy hétköznapibbá tegyenek egy csinos szettet vagy komoly élt adjanak egy játékos összeállításnak. Az utóbbi pár szezonban azonban megjelent egy új trend - finomabb anyagok, feminin szabásvonalak, dekorációk adnak nőies hangulatot a khaki daraboknak.

Telt lányok nem hordhatnak crop topot
Az hord crop topot, aki szeretne, és jól érzi magát benne. Szerintem magas derekú nadrággal vagy szoknyával érdemes hordani, mert így nyújtja a lábat igazán.

Stíluspárbaj Lakatos Márkkal hétfőtől péntekig este 20:05-kor a VIASAT3-on.