3 magyarországi álomház, ahol te is szívesen élnél!

Bartos Viki

Itt az ideje, hogy megváltozzon a benned élő kép a vidéki életről! Ma már nem fejkendőben és hat alsószoknyában szaladgálnak a falvakban sem, sőt lehet igazán stílusos életet is élni a természet közelében! Három felújított parasztházat mutatunk, melyekben te is szívesen élnél!

A 4 szobás családi álomház, megvalósítva!

Hatalmas terasz, vintage konyha és metrócsempe a fürdőben! Ez az otthon hosszas évek tervezésének méltó jutalma és sok sok munka eredménye! A felújítást és a végeredményt is részletesen megnézhetjük!

ITT TALÁLHATSZ MÉG TÖBB FOTÓT A HÁZRÓL!

Városiasan stílusos, jó térkihasználással!

Igazi glamour hangulat, fekete lila és fémekk csillogása! Mindez egy aprócska faluban és saját kézzel felújítva!

“Városi lakásunkat eladtuk és falun vásároltunk egy régi parasztházat! Én voltam a designer, a férjem és a családom pedig a kivitelező! Így együttes erővel egy csodálatos, szép otthont varázsoltunk belőle!” – idézi fel a felújítást Niki, a tulajdonos, aki közel három éve számolt fel a városi léttel, adta el lakásukat, majd vásároltak egy falusi parasztházat.

Még több fotóért kattints!

Mesebeli hangulat, egyszerűen édes ez a ház!

Alíz és családja újraálmodták a pest megyei tornácos parasztházat és egy különleges hangulatú álomotthont varázsoltak belőle! Pasztell színek és levendula na meg egy cseppnyi provencei varázslat!

HA MÉG TÖBB KÉPET NÉZNÉL ERRŐL A MESÉS HÁZRÓL, AKKOR KATTINTS!