Dorina élménybeszámolója Barcelonából

A modellügynökség

Dorinát akkor ismerhetted meg A Modellügynökség blogon, amikor Tokióból hazaérve beszámolt neked újonnan szerzett japán tapasztalatairól. Szerencsére még több országot szeretett volna meghódítani az egyetem elkezdése előtt, így Katalónia fővárosát vettük célba, ahol most járt először. A mai bejegyzésből kiderül, hogy mit tartogatott Dorina számára modellként Barcelona, és hogy milyen élményekkel gazdagodott az ott töltött két hónap alatt.

"Pár hete csak, hogy hazaértem a világ egyik legszebb városából, Barcelonából. Tavaly sikeresen leérettségiztem és azt a döntést hoztam, hogy az egyetem elkezdése előtt még kihasználom a modellkedés adta lehetőségeket és utazom egy évet. Annyi csodás hely után, melyeket munkáim során meglátogathattam, nem is reméltem, hogy egy olyan városba csöppenek, amely felülmúlja eddigi élményeimet, majd megérkeztem januárban Barcelonába. Elvarázsolt a város. A gyönyörű napos idő, a laza és barátságos spanyol emberek, és persze a város rengeteg látnivalója a nyaralás érzetét keltette bennem a munkák közepette."

"Két hónapot töltöttem Barcelonában, ami alatt rengeteg fotózáson vettem részt. Rengeteg új képem lett, szebbnél szebb helyeken és jobbnál jobb fotósoktól. Tetszett a spanyolok kreatív munkamorálja, könnyen együtt tudtunk dolgozni"

"Számomra egy tiniálom teljesült, mikor munkát kaptam a Stardivariushoz, a Bershkához, illetve az Asoshoz, hisz ezekről a helyekről kiskorom óta vásárlok. Az utóbbihoz két napra Londonba kellett repülnöm, ami nagyon izgalmas volt."

Nézd meg galériánkban Dorina legutóbbi képeit és azt is, hogyan készültek:

"Ahogy máskor is, ez esetben is modell apartmanban laktam 3 másik lánnyal. Szerettem a lakásunkat, nagyon közel volt az ügynökséghez és kellemes, napfénnyel teli szobám volt. Amint egy kis szabadidőm lett, már mentem is barangolni a városba, hiszen minden sarkon találhattam valami érdekeset, művészit, szépet. Ráadásul mivel nem túl nagy a város, gyalog mindent megtaláltam, ami nagyon tetszett."

"Annyira megbabonázott a város, hogy úgy éreztem megőrülök ha ezt az élményt nem oszthatom meg szeretteimnel, így egyszer nővéremnek, egyszer pedig barátomnak szerveztem meg egy pár napos látogatást a katalán fővárosba. Az utam legszebb napjait velük töltöttem, mesés volt együtt felfedezni a város csodáit."

"Biztos vagyok benne, hogy Barcelonába még vissza fogok menni, akár munkára, akár nyaralásra, de vissza fogok. Tokió mellett a második szerelmem lett ez a hely, de szerencsére elérhetőbb távolságban."

Dorina kedvenc barcelonai képeiért kattins a galériánkra!

Még több meseszép helyszínért és kalandért pedig kövess minket Instagramon is: @buranyidorina
@attractivemodels

Nézd meg a galériánkat - 27 kép
Dorina élménybeszámolója Barcelonából - 2.felvonás