Vanessa festői fotósorozata a Porter magazinnak

A modellügynökség

Tekintsd meg Vanessa, Porter magazinos fotósorozatát!

Szupermodellünk nem csak Calvin Klein, Chanel, Prada és a Vogue magazin visszatérő kedvence, hiszen a Net-A-Porter csapatával is harmadik alkalommal dolgozik együtt. Először a több száz designer márkát forgalmazó és legalább ennyi országot kiszolgáló luxus webáruház kampányában alakított különböző karaktereket, tavaly pedig megjelent a cég saját magazinjában egy különleges beauty anyaga is, melyben megmutatta, hogyan kell elegánsan szexinek lenni. Idén tavasszal Vanessa lélegzetelállító editorialban pózol, újra a Porter Magazine oldalain.

A három napos fotózás kedvéért Vanessa december elején Marokkóba, egészen pontosan Tangerbe repült, hogy Vincent van de Wijngaard fotós, aki korábban a Dior Magazinenak fotózta, újra lencsevégre kapja a kikötőváros csodás természeti adottságaiba olvadva. A fotósorozaton megcsodálhatod az óváros kis utcái és a tengerpart mellett az El-Muniria Hotelt, Paul Bowles egykori lakását, vagy a Café Hafa és a Grand Café de Paris éttermet.

Az editorialban Vanessa feladata az volt, hogy egy kozmopolita városnak megfelelő utazó gardróbot mutasson be az olvasóknak, olyan, a Net-A-Porternél forgalmazott márkákkal, mint Balenciaga, Loius Vuitton, Marni, Salvatore Ferragamo és Valentino.

Vanessa saját bevallása szerint is imádja az új kedvenc "Tangier Days" című tavaszi-nyári Porter fotósoroztatát, melyet a galériánkra kattintva most te is végignézhetsz:

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
Vanessa festői fotósorozata a Porter magazinnak