Be kell számolnod a pasidnak a flörtölős kollégádról? 3 férfi választ ad a kérdésre!

getty images
Joy.hu

Szóval, van egy srác az irodában, aki kicsit többet akar, mint barátság - neked pedig jól esnek a bókok. Ha viszont a te érzéseid nem kölcsönösek, biztos elgondolkozol azon, hogy a barátodnak beszámolj-e a románcról.

Olvasd el ezt is!
Őszinte vallomás! Lelki terrorban éltem, ám ezt sokáig észre sem vettem

Férfiak válaszolnak a kérdésre, így lesz egy kis sejtésed, mi jár majd a pasid fejében, ha felhozod neki a témát.

Akkor Mondd el, ha szeretnél összeveszni vele

Sok férfit ez rettentően zavar, ráadásul olyanok is vannak, akik egyből arra gondolnak, hogy te idézed ezt elő szándékosan, mert figyelemre vágysz. Ha viszont komolyabban rád hajt a kollégád, először iktasd ki és csak utána számolj be erről a barátodnak.

Nem, neked kell helyrehoznod

A te felelősséged, hogy kezeld az ilyen helyzeteket, elég hülyén venné ki magát, ha a barátod beszélne a flörtölővel...Beszélj a kollégáddal és állítsd el. Ha nem sikerül, akkor fordulj a HR-eshez a cégnél!

Te is flörtölsz vele?

A munkahelyi flörtöknek rengeteg típusa van: lehet, hogy a srác csak köszön neked a folyosón (1-es, legártalmatlanabb szint), de előfordulhat, hogy randira hív a raktárba (10-es szint)….Még ha bele is mész a játékba, a pasidnak nem kell tudnia arról, ha flört komolytalan és inkább az ártalmatlan kategóriába tartozik. Ha viszont ennél mélyebb a dolog, először tedd fel magadnak a kérdést, hogy ártatlan vagy-e az egészben…

Az eredmény

A flört nem mindig veszélyes, ám sokakban féltékenységet, bizonytalanságot idéz elő. Ha viszont a kollégáddal átlépsz egy határt, el kell gondolkoznod azon, hogy tényleg szereted-e a párod. És persze ha te nem vagy nyitott az egészre, akkor keresd fel azonnal a HR-est, mert a zaklatás komoly dolog!

womenshealthmag.com