Jön a baba Feke Páléknál: a színész először mesélt a pici érkezéséről!

Facebok/Feke Pál
Noémi

Folytatódik a hazai baby boom: Feke Pál élete egyik legfontosabb szerepére készül!

Úszik a boldogságban Feke Pál és felesége, a csapatvilágbajnok öttusázó Gyenesei Leila. A pár eddig titkolta, hogy hamarosan szülők lesznek, most azonban kiderült: a csinos sportoló már az ötödik hónapban van.

Olvasd el ezt is!
Nagypapa lesz Trokán Péter: kisbabát vár lánya, Trokán Anna

"Fantasztikus érzés, hogy már apának mondhatom magam, Leilát pedig édesanyának. A baba érkezése már most lendületet ad az élethez, a munkához, még jobban figyelünk egymásra. Régóta vágytam az apaságra, végre teljesült az álmom!"

-

- mesélte a népszerű magyar színész a Borsnak, és hozzátette, a felesége fantasztikusan viseli a babavárást, és inkább ő az, aki sokkal többet izgul a dolgokon.

Feke Pál és Leila a megismerkedésük után két évvel házasodott össze, a nőgyógyásznál azonban meglepődtek az örömhír hallatán:

Olvasd el ezt is!
Gólyahír: Kisbabát vár Szinetár Dóra!

"Lefagytunk mindketten, örömünkben sírtunk, nevettünk. Még nem szereztünk be semmit a gyermekünknek, de szervezgetünk, gondolkodunk, már most körülötte forog minden. Készülök az érkezésére, igyekszem úgy alakítani a feladataimat, hogy sokat tudjak otthon lenni, mert át akarom élni a babázás minden percét. Annyi olyan pillanat van, amiről nem maradhat le az ember, és nem lehet soha visszahozni. Én ott akarok lenni a feleségem és a gyermekem mellett."

-

Gratulálunk a párnak!