Nagypapa lesz Trokán Péter: kisbabát vár lánya, Trokán Anna

Noémi

A gyönyörű magyar színésznő kisbabája a nyáron érkezik.

Már nagyon izgul az egész család, hamarosan ugyanis kisbabája lesz Trokán Anna színésznőnek. A piciről már tudni, hogy kisfiú, és a nyáron érkezik meg - ő lesz Trokán Péter színész első unokája.

Olvasd el ezt is!
Gólyahír: Kisbabát vár Szinetár Dóra!

A szép színésznőnek eddig sikerült titkolnia a terhességét, pedig már a hatodik hónapban van. Édesapja a következőket mesélte a Borsnak:

"A bátyámnak, aki csak másfél évvel idősebb nálam, szintén két lánya van, viszont már négy unokája. Hosszú évek óta irigyeltem, persze az én lányaimnak, Annának és Nórának ezt nem mondtam. A bátyámnál három lány- és egy fiúunoka van. Kész téboly ez a nőuralom a családban! Most úgy néz ki, hogy fiúunokám lesz, így egy kicsit sikerül javítani az arányokon, de jeleztem már a lányoknak, hogy azért még így sem jön ki egy focicsapat, tessék igyekezni!"

-

A színész alig várja, hogy unokázhasson, és már most igen sok terve van azzal kapcsolatban, miket csinál majd a kicsivel.

"Eddig is azt mondtam, hogy bár rengeteg szeretetet kaptam az életben a közönségtől és a kollégáktól is, a legbiztosabb és legtisztább öröm a lányaimtól érkezett. Alig várom, hogy megtudjam végre, mennyi szeretetet adhat egy nagypapának ez a kiskrapek. Teljesen véletlen, hogy Anna párja, Károly szüleinek az enyémtől alig ötszáz méterre van nyaralójuk a Balatonon. Én májustól októberig ott lakom, viszont még így sem mindig sikerült lecsalni a lányokat, mert mindig rohannak, sokat dolgoznak. Most viszont Anna legalább kénytelen lesz lenyugodni egy kicsit, mi pedig egész nyáron unokázhatunk a másik nagyszülőkkel."

-

Gratulálunk a színésznőnek és a családjának!