Micsoda lovag! Nagy titokban kérte meg szerelme Weisz Fanni kezét!

Instagram/Realweiszfanni
Noémi

A modell és kedvese ritkán nyilatkoznak a magánéletükről, most azonban mégis meséltek magukról!

Végre itt a tavasz, mindenki jókedvű és dúl a szerelem - Weisz Fanniéknál legalábbis biztosan. A gyönyörű modell és kedvese már túlvannak a lánykérésen, ami tényleg elég romantikusra sikeredett. De vissza a kezdetekhez: Fanni párja, Péter a Blikknek elmesélte, hogyan ismerkedett meg szerelmével.

Olvasd el ezt is!
Nem ment el nagymamája temetésére Weisz Fanni

"Egy divatbemutatón láttam először, de akkor még mind a ketten párkapcsolatban éltünk. Bejelöltem Facebookon, de csak öt hónappal később kezdtünk el beszélgetni, amikor már mind a ketten szinglik voltunk."

-

A szerelmesek tavaly döntöttek úgy, hogy továbblépnek: ekkor kérte meg Péter Fanni kezét, ám a lánykérés cseppet sem volt hétköznapi. Gyakorlatilag Fanni orra előtt szervezte meg a fiú, amiről a lány semmit sem sejtett.

"A gyűrűt úgy vettem meg, hogy Fanni ott volt mellettem az ékszerüzletben. Az órámra mutogatva kértem meg az eladót, hogy titokban mérjék le az éppen a gyűrűket nézegető Fanni ujját, mert szeretném megkérni a kezét. A leánykérést többször említettem a barátainknak is, amikor éppen nem figyelt, mert épp a telefonját böngészte."

-

Fanni sem hagyta szó nélkül a történteket - ő a következőképp emlékezett vissza az eseményekre:

"Mindig észreveszem, ha valamit sumákol, de még csak nem is sejtettem, mire készül. Annyira meglepődtem, hogy majdnem egy percig csak bámultam rá, ahogy ott térdelt előttem a műtött lábán, kezében a gyűrűvel. Sokkot kaptam. Nagyon szeretem, imádom, hogy úgy beszél, hogy értsem, nagyon szeretem azért, mert megtanult jelelni miattam és olyan szép férfias keze van."

-

Cukik, ugye?