Így készült Barbarával a Joy áprilisi divatanyaga

A modellügynökség

Mai főszereplőnket két évvel ezelőtt fedeztük fel Instagramon, idén áprilisban pedig a Joy divatanyagában fogod találni. Ő nem más, mint Barbara, aki ékes példája annak, hogy egyáltalán nem probléma a modellkedés szempontjából, ha valaki Budapesten kívül él...

Szépségünk ugyanis egy Baka nevű, Szlovákiában található faluból érkezett hozzánk. Üsd fel az e havi magazinban a "Modern Szüfrazsett" című editorialt és olvasd el mellé Barbara élménybeszámolóját!

“Nagyon örültem amikor a bookerem, Juli írt, hogy engem választottak a Joy nagydivatjának fotózására. Fliegauf Dani fotóssal és a Joy stábjával eddig még nem dolgoztam együtt és ezért nagyon izgultam. Mivel Szlovákiából vagyok, eléggé korán kellett kelnem, hogy elérjem a Budapestre tartó vonatom."

"Reggel tiszta, smink nélküli arcal kellett mennem, ezért nem is fáradtam a reggeli szépítkezéssel. A vonatban ülve már töprengeni kezdtem azon, milyen is lesz ez a fotózás. Pár órás út után meg is érkeztem a helyszínre, ami egy edzőterem volt. Kis idő múlva el is kezdtünk készülődni a sminkessel és a fodrásszal, igaz, kicsit nehézkésen, ugyanis a helyiségben nem működött a fűtés, ezért nagyon hideg volt."

"A sminkmester inkább a természetes árnyalatokat vitte fel az arcomra, ezért viszonylag natúr sminket varázsoltak nekem. A ruhák és a kiegészítők színben és stílusban is passzoltak a sminkhez. El is kezdtük a fotózást."

"Néhány igazán jó kép készült rólam, miközben megérkezett a társam, Fruzsi. Miután elkészült, közösen fotóztak minket. Néhány speciális berendezés is előkerült, ami segítette a képek sikerét. A fotózás közben persze tovább folyt az edzés, de a vendégek nem zavartak minket."

"A fotózás végén mindenki elégedett volt az eredmény láttán. A délutáni órákban vidáman indultam haza. A stáb és a partnerem is nagyon kedvesek voltak, így egy remek napot zárhattam. Izgatottan vártam a Joy magazin áprilisi számát, amiben most először jelentek meg a fotóink."

Kattints a galériánkra a komoly üzenettel bíró divatanyag összes képéért:

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Így készült Barbarával a Joy áprilisi divatanyaga