Esküvőre készülsz? Így időzítsd a bőrápolást!

Europress
Kata

Érdemes beauty-naptárat összeállítani a nagy nap előtt, hogy mindenre maradhasson időd.

Az esküvő előtti készülődésben talán még a ruha kiválasztása vagy a helyszín lefoglalása is könnyebbnek tűnik annál, hogy szépségedet a lehető legjobb formába tudd hozni a nagy napra. Valóban nem egyszerű az időzítés, ezért összeállítottunk egy olyan kis naptárat, amivel nem fogsz kihagyni egy fontos lépést sem!

8 hónappal korábban

Kezdj el olyan vitaminokat szedni, melyek egészségednek és szépségednek is jót tesznek, kaphatsz az utóbbi célra kifejezetten szépségvitamin készítményeket is. Figyelj oda innentől a rendszeres és összetett arcápolásra a heti 2-3 arcradírozástól kezdve a mindennapos hidratálásig. Illessz bele a mindennapjaidba alakformáló edzéseket és elkezdhetsz kísérletezni új hajszínekkel, hogy időben kitaláld, ha valamilyen változtatást szeretnél. Fontos még, hogy ha lézeres szőrtelenítést szeretnél, akkor a kezelést legkésőbb ekkor indíthatod még el.

forrás: Europress

4 hónappal korábban

Indulhat az esküvői smink és frizurapróbálgatás, és a hozzájuk tartozó szakemberek megkeresése. Hidd el, nem két pillanat, mire a tökéletes meglesz, és őket sem árt korán befoglalni. Ráadásul, ha egy frizurához hosszabb haj kell, lesz még idő picit növeszteni.

2 hónappal korábban

Ha napsütötte bőrrel járulnál az oltár elé, döntsd el, milyen módszert választasz majd, hogy időben elkezdhesd például az önbarnítózást vagy még be tudj jelentkezni egy barnító szalonba az esküvő előtti pár napban. Ugyanígy indítsd el a fogfehérítési kezelést, ha profival végeztetnéd. A már megkezdett edzéseknél pedig maximum fokozatra kapcsolhatsz.