Gréta a loveFMD magazinnak pózolt

A modellügynökség

Nézd bele Axente Gréta loveFMD magazinos fotózásába!

Axente Gréta legutóbb egy téli kampányfotózásról számolt be, márciusban pedig megjent újabb külföldi divatanyaga is az FMD saját magazinjában.

A Fashion Model Dicetory a világ egyik legnagyobb divattal és modellekkel foglallkozó adatbázisa közel két évtizede. Néhány éve saját magazinnal is rendelkezik loveFMD címmel, amit több mint 3 millióan olvasnak világszerte.

Gréta fotózása még karácsony előtt zajlott Christoph M. Bieber fotóssal, az "Enchantress" című beauty anyag pedig a 2017-es tavaszi-nyári számban kapott helyet 13 oldalon keresztül.

Gréta: "A fotózásom Bécsben volt és különösen izgatott voltam miatta, mert még sosem volt Ausztriában munkám. Reggeltől estig dolgoztunk, viszont szuper képek készültek és már kíváncsian vártam őket. Nagyon örültem annak, hogy a stábbal németül tudtam beszélni, őket nagy meglepetésként érte, hogy németül válaszoltam, nem is számítottak rá."

"Tanultam újdonságokat is, aminek mindig nagyon örülök, hiszen így tovább tudok fejlődni és új dolgokat sajátíhatok el a magam módján. A fotózás végén még egy közös képet is csináltunk, ami meglepett, mert nem nagyon szoktak csinálni."

Nézd végig a varázslatos fotósorozatot te is a galériában, melyben Gréta a Longchamp márka legújabb darabjait viseli:

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Gréta a loveFMD magazinnak pózolt