6 frizura, amivel túlélheted az edzést

Europress
Kata

Trükkök, melyekkel edzés közben és után is nagyszerű lesz a frizurád.

Edzés közben nem számít, hogyan nézünk ki - mantrázzuk mindig, ám nyilván képtelenek vagyunk nem foglalkozni a külsőnkkel a teremben. Az egyik legnagyobb gond általában az, hogy a hajunkkal vajon mi legyen. Olyan frizuratippeket hoztunk, melyekkel edzés közben és után is jól néz majd ki a sörényed!

1. Copf a fejtetőn

Fogd össze a hajad minél magasabban a fejtetőn, ha hosszú hajad van. Ezzel nem lóg majd a hajad a szemedbe, de a válladra sem omlik, így rendezett marad. Az is egy jó megoldás, ha kontyba tekered fel a fejed búbjára,

2. Frufru félre

Ha az a félelmed, hogy megizzad a frufrud, tűzd fel féloldalasan. Akár meg is bolondíthatod a dolgot egy egyszerű, ám tartós fonással, így biztos nem mozdulnak el a tincsek.

forrás: Europress

3. Fonott konty

Nem csak szép klasszikus megoldás a fonással rögzített konty, de nagyon tartós is. Biztonságérzetet ad a legkeményebb edzés közben is, és nyugodtan indulhatsz vele utána a dolgodra, nem látszik rajta csapzottság.

4. Francia fonat

Ha nem szereted a kontyot, fond össze a hajad lazán francia fonással. Ez egy teljesen természetes frizura edzéshez, amit utána valószínűleg kicsit rendezgetni kell, de inkább szexi lesz, mint kócos.