Csúfolták őket furcsa hajuk miatt, most ők az egyik legfelkapodtabb modellpáros

Izabella

Ilyen egy igazi sikersztori.

Cipriana Quann és TK Wonder egypetéjű ikrek, akik után régóta mindenki megfordul az utcán, hiszen nagyon különlegesek. Épp a különlegességük miatt bántották őket sokan gyerekkorukban. A sok csúfolás miatt utálták a furcsa hajukat, és hatalmas testi hibának érezték. Ahogy telt az idő, egyre jobban képesek voltak elfogadni a hajukat a piszkálódások ellenére is, és rájöttek, egészen felesleges kivasalni, inkább az eredeti mivoltában szeretik meg a frizurájukat. Abbahagyták az állandó hajformázást, és úgy hordták, ahogy kényelmes.

Előnyüjre fordították a csúfolódásokat, és rájöttek, a különlegességükből még karriert is lehet építeni. Hamarosan egy barátnőjük segítségével blogot készítettek, és modellként pózoltak divatfotókon. Ahelyett, hogy elrejtették volna óriási hajkoronájukat, inkább kiemelték azt.

A divatszakma felfigyelt az Urban Bush Baby-kre, és befutottak modellként. Rengeteg felkérésük érkezik. Azonban a lányok a modellkedés mellett egy fontos ügyet képviselnek: az Urban Bush Baby blogon mindenkit bátorítanak, hogy kedvelje meg végre a természetes haját, akármilyen "fura" is. Bátran lépjenek utcára az afro- vagy nagyon göndör hajú csajok!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Csúfolták őket a furcsa hajuk miatt, most ők az egyik legfelkapottabb modellpáros

Elképesztően szép csajok!