Így ébredhetsz gyönyörű hajjal

Europress
Kata

Kevesebbet bajlódnál reggel a frizuráddal? Így maradhat tökéletes ébredéskor is!

Amikor este hajat mostál és gyönyörű friss a hajad, gyakran előfordul, hogy reggelre elalszod, rendezetlenek a hullámok és egyáltalán nem tetszik már, amit a tükörben látsz. Pedig vannak olyan trükkök, melyek segítenek abba, hogy reggel is csodás hajkoronával ébredhess. Sőt, még alvás közben is van lehetőség a hajformázásra!

1. Kendő a hajra

Ha rendezett tincsekre vágysz már ébredés után, akkor éjjelre borítsd be a hajad egy selyemkendővel. Ami puhán végi a rakoncétlan hajszálakat és nem hagyja, hogy összekócolódjanak. Legjobb ez azoknak, akik nagy göndör hajkoronával rendelkeznek.

2. Aludj selyempárnán

A selyem párnahuzatot imádja a haj, mert nem nedvesedik, mint a pamut, így őrzi a formát, rugalmasabb és kíméletesebb is az anyaga, mint bármi másnak. Érdemes beszerezni, mert tényleg teljesen más érzés és látvány is úgy ébredni, hogy selyem huzaton aludtál.

3. Tekerd fel tincsenként

Nagyanyáink módszere még mindig működik: készíts magadnak természetes hullámokat reggelre úgy, hogy apró tincsekbe tekered fel papír segítségével a hajadat (vagy vékony, rugalmas hajcsavarókkal). Hálót is tehetsz rá, hogy a helyükön maradjanak, reggelre pedig az eredmény mesés lesz.