Meglepő színek és különleges minták: kapjon a vőlegény is főszerepet a 2017-es esküvőkön!

Menyes Barbi

Ha esküvő, akkor mindenkit az érdekel, mit visel majd a menyasszony – pedig egy lagzi nem egy, hanem két emberről szól, ugyebár?

A menyasszonyi ruha-vadászatot a lányok hónapokkal a nagy nap előtt megkezdik, millió weboldalt végig böngésznek, sok-sok szalonba ellátogatnak, és mire megvan a ruha, a vőlegénynek már csak annyi jut, hogy pillanatok alatt kiválasztanak egy egyszerű öltönyt. Pedig az esküvőnek két emberről kellene szólnia, és persze tény, hogy a menyasszonyi ruhák látványosabbak, mint a szmokingok és öltönyök, de azért mégis érdemes lenne kicsit több időt szánni a pasikra. Pláne, hogy nagyon izgalmasnak tűnik az idei férfi esküvői ruha divat!

3 részes öltöny

Zakó, mellény és nadrág: a klasszikus kombináció idén is hódít, arra azonban nem árt figyelni, hogy a mellény ne érjen az öv-vonal alá. Ez a trió mindig egy igazi adu ász, egy örök klasszikus, csak a színeknek kell harmonizálnia egymással.

forrás: http://dress-trends.com/mens-wedding-suits-2017/

Dandy-stílus

A vintage a virágkorát éli, így nem csoda, ha a divattervezők nem ellenkeztek az ellen, hogy idén a vőlegényeket klasszikus angol úriembernek öltöztessék. Ez a trend annak ellenére hódt, hogy a szmoking hivatalosan nem nap közbeni, hanem esti viselet. A tökéletes kombináció egy fekete, vagy egészen sötétszürke felsőrész fehér inggel és csokornyakkendővel.

forrás: http://dress-trends.com/mens-wedding-suits-2017/

Jöhetnek a minták!

Elsőre kissé merésznek hangzik a dolog, ha azonban jó az anyag és a színválasztás, akkor miért ne? Giorgio Armani, Missioni és Boglioli új kollekcióiban is szerepelnek a 3D hatású minták az öltönyökön, és a virág motívum is roppant népszerű mostanában. Az átlagosnál kicsit vagányabb, stílusosabb pasik ezt simán bevállalhatják!

forrás: http://dress-trends.com/mens-wedding-suits-2017/

Hódít a smaragdzöld

Nem kék, nem fekete, nem szürke, hanem smaragdzöld – ez a szín lesz 2017 egyik legmenőbbje. Magában is megállja a helyét, tehát lehet ilyen színű a nadrág és a zakó, de egy fekete alsórésszel párosítva is szuperjól mutat. Még jobb, ha az anyag bársony, ami szintén évek óta az egyik legdivatosabb viselet!

forrás: http://dress-trends.com/mens-wedding-suits-2017/

Az örök klasszikus

A színes és mintás fazonok mellett azért van miből válogatniuk a klasszikus dolgok kedvelőinek is: az egysoros zakó egy, esetleg két gombbal mindig telitalálat, a színnel és a kiegészítőkkel azonban itt is lehet bátran játszani!

forrás: http://dress-trends.com/mens-wedding-suits-2017/