Van valaki, aki biztosan nem lesz ott Pippa Middleton esküvőjén

Noémi

Közeleg Pippa Middleton és James Matthews lagzija, amiről egyre több részlet kerül nyilvánosságra...

Hamarosan oltár elé áll Katalin hercegné húga, az pedig borítékolható, hogy hetedhét országra szóló lakodalom lesz a kézfogó. Pippa családja igen tehetős, csak úgy, mint a lány bankár vőlegénye, ráadásul a fél királyi család ott lesz az eseményen. Egy valaki azonban biztosan nem kap meghívót: ez a személy pedig Harry herceg kedvese, Meghan Markle.

Olvasd el ezt is!
Így cukiskodik Harry herceg és Meghan Markle

Pippa biztosan emlékszik még arra, amikor nővére, Katalin esküvőjén ő legalább annyi figyelmet kapott, mint Vilmos herceg felesége, hiszen azon a napon döbbent rá a világ arra, hogy Pippa bizony elég jó nő, a popsija pedig egyenesen szuperdögös. Érthető, hogy ő most nem szeretné azt a hibát elkövetni, hogy bárki is helyette kerüljön a középpontba.

forrás: GettyImages
Meghan Markle

Úgy hírlik, Pippa betartatja barátaival és a meghívottakkal a "no ring, no bring"-szabályt, vagyis csak akkor hozhatják a vendégek a partnerüket az esküvőre, ha már házasok, de legalábbis jegyesek. Meghan Markle és Harry herceg között még nem történt meg a gyűrűváltás, és ha velük is betartatja a szabály Katalin húga, akkor Harry egyedül megy a kézfogóra.

Mi azért titkon reménykedünk abba, hogy Meghan Markle mégis ott lesz a lagzin, mert ki tudja, hátha addig gyűrűt kap Harry hercegtől...