Mark Zuckerberg újra apuka lesz!

Izabella

A Facebook atyja leírhatatlanul boldog!

Mark Zuckerbergnek, a Facebook kitalálójának, és feleségének, Priscilla Channek hamarosan újra babájuk születik. Természetesen a Facebookon osztották meg a nagy hírt. Nem lesz nagy a korkülönbség első és második gyermekük között, hiszen kislányuk, Maxima idén lesz két éves.

Zuckerberg szívhez szóló posztban jelentette be a második baba érkezését, amelyben azt is elárulta, nagyon szerették volna, ha ismét lányuk lesz, és boldogok voltak, mikor megtudták, Maxnek tényleg kishúga születik.

We are all better people because of the strong women in our lives -- sisters, mothers and friends. We can't wait to welcome our new little one and do our best to raise another strong woman.

Priscilla és én nagyon boldogan jelentjük be, hogy hamarosan még egy lányunk születik. Max-szel nehezen indultak a dolgok, és nem tudtuk, akarunk-e még egy gyereket. Mikor megtudtuk, Priscilla terhes, azonnal abban reménykedtünk, hogy a baba egészséges, és hogy lány lesz. Nem is tudok jobb ajándékot elképzelni az élettől, mint egy nővér, és nagyon örülök, hogy a gyerekeink ott lesznek majd egymásnak.
Én három nővérem mellett nőttem fel, így igazi okos és erős nőktől tanulhattam. Nem csak testvérek, de legjobb barátok is voltak számomra. Mind remekül teljesítenek most karrierjükben és otthon is.
Priscillának két nővére van, általuk tanulta meg a család jelentősségét. Mindig támogatták egymást, és rengeteg közös belső viccük van.
Mind jobbak vagyunk az életünkben lévő erős nőktől: testvérektől, anyáktól, barátoktól. Nagyon várjuk a kislányunkat, hogy erős nőt neveljünk belőle.

- írta Zuckerberg.
Olvasd el ezt is!
Ő bevállalja! Meglepően őszinte vallomás Horváth Éva várandósságáról!

Gratulálunk!