5 tipp, hogy a pasid örömmel menjen veled vásárolgatni

getty images
Joy.hu

A legtöbb férfi hasonlóan vélekedik a vásárlásról: csak bemegy a boltba célirányosan és minél rövidebb időt tölt ott, ezzel is csökkentve az esélyt arra, hogy jelentősen megcsappanjon a türelme, jókedve és pénze.

Olvasd el ezt is!
3 ing, amit felvehetsz bármihez

És persze gyakran ez akkor is igaz rájuk, amikor még lelkesen meg is ígérik, hogy eljönnek velünk. Ezzel nincs gond, viszont ha te is azt szeretnéd, hogy a végén ne legyen oltári vita a shopping maraton végén, érdemes pár trükköt bevetned, hogy a barátod is élvezze a vásárlást.

Tervezz előre!

Érdemes indulás előtt meghatározni, mennyi időt töltötök a plázában, boltokban. Ha mondjuk két órát, akkor ehhez tartsátok magatokat. Ha viszont te többet szeretnél, akár azt is felajánlhatod a pasidnak, hogy kettéosztod a shoppingra szánt időt és később újra elmentek együtt.

Készíts listát!

Üljetek össze és írjátok fel, hogy mit szeretnétek vásárolni aznap. Akár a szekrényeitekben is körülnézhettek, hogy kiderüljön, mire van valójában szükségetek. Így nem kell feleslegesen járkálnotok, hanem célirányosan vághattok neki a plázatúrának.

Vészhelyzet esetén

Ha látod, hogy a barátod nagyon unja a banánt, nyugodtan váljatok ketté, így egyikőtök sem lesz ideges és mindketten intézhetitek a számotokra fontos tételek beszerzését.

Túlélőkészlet

A barátod akár telefontöltőt, vagy egy jó könyvet is vihet magával, ha messzebbre mentek és nincs kedve mindenhova veled menni, így könnyebben elütheti azt az időt, amíg te nézelődsz.

Jutalom

A vásárlás végén üljetek be egy étterembe, cukrászdába, vagy kávézni, vagy válassz neki valamilyen apró meglepetést, hiszen végig kitartott melletted és lelkes szurkolód volt a maratonon. Hidd el, ő is szívesebben megy el veled, ha tudja, mi vár rá utána!

Ezekkel a tippekkel biztos, hogy nem lesz veszekedés a vásárlás végén, hiszen így a barátod is látja, hogy rá is gondoltál!