Adamik Luca a New York-i divathéten

Joy.hu

A Satellite Journal magazinban megjelent divatanyaga után újabb képes beszámolóval készültünk. Adamik Luca ezúttal a 2017-es őszi-téli New York-i divathéten vett részt, ahol ismét kiemelkedően,egészen pontosan 13 shown képviselte az Attractive Modelst.

Ezek közül kedvencünk Naeem Khan bemutatója volt, akinek Luca már korábban is dolgozott New Yorkban. Ez alkalommal zárhatta is a showt, ráadásul a tökéletes alakját aranyba öntötték, amihez extra magas magassarkúk társultak a fináléra.

Következő favoritunk Christian Siriano showja volt, ahol Luca csillám könnyeket kapott a sminkesektől. Ennél sokkal fontosabb és kifejezetten szimpatikus, hogy a kifutón több plus size és színes bőrű modell is felvonult, kampányolva ezzel a sokféle szépség elfogadása mellett.

Nézd végig a showt te is, amelyet nem mellesleg maga Karolina Kurkova zárt:

És végül következzen Luca örök kedvence, Thom Browne, ahol pingvinek és korcsolyának álcázott magassarkúk uralták a kifutót egy elképesztően különleges beauty teammel megkoronázva.

Tekintsd végig Luca összes kifutós fotóját a galériánkra kattintva:

Nézd meg a galériánkat - 14 kép
Adamik Luca kifutós fotói

Luca a showk közti rohangálásban is büszkévé tett minket, hiszen a híres beválasztotta a New York-i divathét legjobb street style válogatásába. Ráadásul egy magyar tervezőcsapatot támogat azzal, hogy a The Four nadrágját viseli a fotón:

Kattints a galériára és less be a színfalak mögé:

Nézd meg a galériánkat - 20 kép
Adamik Luca backstage