Dupla öröm! Édes, elbűvölő és szuper ötletekkel teli ikerszobák!

Decoist.com
Szita Móni

Dupla gyermekáldás? Először is szívből gratulálunk! Másodszor engedjétek meg, hogy segítsünk egy kicsit, hogy amikor a készülődés időszakába értek - vagy ha már ott is tartatok -, legyen elképzelésetek arról, mit és hogyan szeretnétek megvalósítani a babaszobában.

Két teljesen egyforma kiságy egymás mellett, felettük egy-egy monogrammal - a hagyományos ikerszoba, amit a különleges betűk észrevétlenül varázsolnak egyedivé. És bár a kicsik az első években valószínűleg nem értik majd azok jelentését, utólag visszanézve családi fotóalbumot, ők is imádni fogják.

EZT ÁRULJA EL RÓLAD OTTHONOD FALÁNAK A SZÍNE

Az, hogy a szoba a babáké, nem kell, hogy azt is jelentse, hogy anya és apa kényelmét nem lehet biztosítani benne. A lentebb látható képen például a szép fotel a sarokban jól jön majd az átsírt éjszakákon.

A hófehér alapon stílusos arany kiegészítők. Ha úgy érzitek, az ikrek sztár alkatot örökölnek majd, a kezdetektől szoktassátok őket az eleganciához.

RENDET A CIPŐKNEK - 9 TUTI TIPP, HOGYAN TÁROLHATOD ÖTLETESEN A KEDVENC LÁBBELIKET ODAHAZA

A rendszerető anyukák imádni fogják az alábbi szobát. A rusztikus komód pontosan félúton a két kiságy között segít majd mindent a helyén tartani.

A babaszobában elhelyezett kényelmes kanapé igazi ajándék a fáradt szülőknek, amikor a nap végén csak leülnének az ikrek ágya mellé csodálni őket.

Ez az imádnivaló szürke babaszoba a kerek kiságyakkal igazi kényeztetés a szemnek.

Vannak, akik a minél több dekorációra esküsznek a babaszobában, mondván: a sok szín és forma segít a gyermekek fejlődésében. Ez viszont nem azt jelenti, hogy kevés díszítésben ne lenne érdemes gondolkodni. Az alábbi képen például a nyugalom és a harmónia garantált, ami legalább olyan fontos a babáknak, mint a falmatricák adta élmény.

EZT ÁRULJA EL A SZEMÉLYISÉGEDRŐL A KEDVENC LAKBERENDEZÉSI STÍLUSOD?

Monogram helyett a babák saját fotóival is díszíthetitek a kiságyak feletti falat.

Néhány, különböző formájú polc dinamikát vihet a babaszobába - ahogy a babák is lendületet hoznak a ti életetekbe.

A TÖKÉLETESEN SZEMÉLYRE SZABOTT ELSŐ OTTHON - 42 NM-ES, CSÚSZTATOTT ZSALUS PESTI LAKÁS ERKÉLLYEL